TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Kariera - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55991)

nmin 10.08.2010 13:22

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Wynalazca pracuje na stanowisku, które można kupić w trybie kupowania. Może też zarejestrować samozatrudnienie, ale pracuje w domu.

Saheli019 10.08.2010 13:38

Mój Sim zbudował Wehikuł Czasu-a nawet dwa,ale w wyposażeniu go nie ma a pojawiło mu się pragnienie wędrowania w przeszłości. Gdzie jest ten wehikuł?

Kinkarus 10.08.2010 14:48

Saheli019- Wehikuł Czasu powinien byc w wyposażeniu rodziny.

Saheli019 10.08.2010 15:50

No własnie nie ma,chociaz w komisie może go sprzedać

Searle 10.08.2010 20:40

Saheli, na pewno nie ma go w tym 'kartonie' na pasku budowania?

Lukires 16.08.2010 19:02

Witam, ja mam taki problem ,ze nie moge zainstalowac kariery. Mam podstawke sama i jak wkladam plyte do instalacji kariery to wyskakuje mi komunikat o zrobieniu aktualizacji.Klikam ok, i pojawia sie blad i instalator samoczynnie sie wylacza...Probowalam sciagac aktualizacje najnowsze, ale tez nie dziala.Moze wie ktos jak moge to zainstalowac albo czy jest jakis patch ?? . Prosze o pomoc

Rainbow 17.08.2010 12:15

Mojemu Simowi-detektywowi zniknęła z wyposażenia lupa i pobieracz odcisków palców.Wie ktoś może,skąd można to wziąć?

login_zajety 20.08.2010 08:57

Witam.
Ostatnio zainstalowałem sobie The Sims 3: Kariera i mam pytanie.
Co można zrobić w komisie, bo jak tam chodzę, to jest pełno rzeźb, mebli i brak żywej duszy.

Kamis 20.08.2010 10:37

Klikając na sprzedawcę jest opcja 'Kup obiekty'
Wyświetla Ci się okienko, co inni simowie mogą Ci sprzedać, Ty możesz sprzedać swoją np. rzeźbę.

Fatumka 20.08.2010 11:27

EDIT: już wiem! ^^"
Trzeba nacisnąć na podłogę(zwykle wyświetla się wtedy opcja 'podejdź tutaj') i pokaże się "szukaj duchów"!
Ale zostawię ten opis,jakby ktoś miał podobny problem ;)

Mam pytanie co do łowcy duchów... Mam sima, który osiągnął już któryś-tam poziom tej kariery i może wyszukiwać zjawy. Podobno. Nie pojawił mi się żaden sprzęt do tego, nawet tego podstawowego zbieracza zjaw nie ma on w swoim plecaczku... Póki co nie było problemu, bo jak były zjawy wystarczyło najechać na nie myszką i wypędzić czy tam egzorcyzmować przedmioty... Ale teraz koleś ma "znaleźć duchy" w jakimś domu, to się chyba nazywa niepokojąca obecność czy jakoś tak... I pojechał do tego domu i nic! Nie mogę nic zrobić, żeby zaczął ich szukać, sama nigdzie ich nie widzę, a on tylko chce sobie oglądać TV w tym domu...
Uf. Przepraszam. Troszke sie rozpisałam.
W każdym razie - wiecie może, o co chodzi? Czy powinnam mieć jakiś specjalny sprzęt do wyszukiwania duchów i gdzie go znaleźć? A jeśli nie, to jak zmusić sima do szukania ducha?

P.S.
Kiedy awansował była informacja, że otrzymuje jakiś-tam sprzęt, ale w ekwipunku nic nie było...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:01.