![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Kurde a ja dalej mam problem z tymi budynkami przez to wszystko po zmroku straciło uznanie w moich oczach x( Poki co to maja te 2/10 [ojc cieniutko cos] xd
Kurde niby banalne a nie wiem co robic No bo niby sie da postawic zwykle budynki [remize strazacka ten park i inne] ale jak juz próbuje umiescic kopie jakiegos budynku z "po zmroku to znikaja wszystkei wolne pola i mogę kręcic tym z tym budynkiem a i tak nie znajde miejsca zey to połozyć. zmieniałem parcele na publiczna na te nizej po punkty i dalej nic o.O |
Cytat:
|
Cytat:
|
Było 10 razy...
Musisz wbić co najmniej 1 pkt mixologii, i kliknąć na jakiś bar i 'Pracuj dorywczo jako barman'. A wie ktoś już ile zarabia aktor na najwyższym szczeblu kariery? Czy nikt jeszcze nie doszedł? |
a co trzeba zrobić żeby być aktorem???
|
wybiera się odpowiednią karierę Filmowanie a potem jest do wybory reżyserka lub aktorstwo
|
Cytat:
|
idzie do pracy jak np do szpitala więc nie widać. ale w ramach swojej kariery dostaje zlecenia. Kiedyś moja Simka jako reżyser dostała zlecenie nakręcenia materiału w parku i było widać jak nakręca to kamerą
|
jak mogę wyrównać teren na parceli publicznej?gdy klikam normalnie to pojawia się "związek właścicieli domów nie pozwala na to".
i jak mogę umieścić Kryształek Pikczers np.w Barnacle Bay?postawić tylko dużą parcelę? |
Parcele 64x64 i zmienić na publiczną i umieścić. A wiecie jak ja się wkurzyłem. Miałem dom i wykupiłem majątek tych biur i restauracyj u Stefana i szpital. Zainwestowałem 240 tysięcy i przeprowadziłem się do apartamentu. I na widoku miasta nie miałem już tych wykupionych parcel. Nie byłem ich właścicielem. Bezsens zupełny
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:51. |