TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

m0m 02.11.2010 11:32

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Kurde a ja dalej mam problem z tymi budynkami przez to wszystko po zmroku straciło uznanie w moich oczach x( Poki co to maja te 2/10 [ojc cieniutko cos] xd

Kurde niby banalne a nie wiem co robic No bo niby sie da postawic zwykle budynki [remize strazacka ten park i inne] ale jak juz próbuje umiescic kopie jakiegos budynku z "po zmroku to znikaja wszystkei wolne pola i mogę kręcic tym z tym budynkiem a i tak nie znajde miejsca zey to połozyć. zmieniałem parcele na publiczna na te nizej po punkty i dalej nic o.O

anjanka 02.11.2010 12:26

Cytat:

Napisał foda-se (Post 1319392)
niby jest opcja wyrownania terenu, ale potem czesto wyglada to... dziwnie;p

oj tak bardzo dziwnie wygląda prosta ziemia ale za naszym terenem jak są górki czy coś to masakra :D

JBronkar 02.11.2010 12:42

Cytat:

Napisał JBronkar (Post 1319343)
jak zatrudnić sima barmana w pracy? Bo ciągle przychodzi do mojego domu, a ja nie chcę. Bo mam własną posiadłość czyli nieruchomości.

Kto wie i niech odpowie?

Kamis 02.11.2010 12:48

Było 10 razy...
Musisz wbić co najmniej 1 pkt mixologii, i kliknąć na jakiś bar i 'Pracuj dorywczo jako barman'.
A wie ktoś już ile zarabia aktor na najwyższym szczeblu kariery? Czy nikt jeszcze nie doszedł?

anjanka 02.11.2010 12:54

a co trzeba zrobić żeby być aktorem???

Lady88 02.11.2010 12:58

wybiera się odpowiednią karierę Filmowanie a potem jest do wybory reżyserka lub aktorstwo

anjanka 02.11.2010 13:05

Cytat:

Napisał Lady88 (Post 1319416)
wybiera się odpowiednią karierę Filmowanie a potem jest do wybory reżyserka lub aktorstwo

a czy widać np jak sim gra swoją role czy to tak jak np praca biznesmena że idzie do pracy i urywa się kontakt z nim ? :D

Lady88 02.11.2010 13:28

idzie do pracy jak np do szpitala więc nie widać. ale w ramach swojej kariery dostaje zlecenia. Kiedyś moja Simka jako reżyser dostała zlecenie nakręcenia materiału w parku i było widać jak nakręca to kamerą

Chryzantem Złocisty 02.11.2010 16:37

jak mogę wyrównać teren na parceli publicznej?gdy klikam normalnie to pojawia się "związek właścicieli domów nie pozwala na to".
i jak mogę umieścić Kryształek Pikczers np.w Barnacle Bay?postawić tylko dużą parcelę?

adamo030 02.11.2010 16:42

Parcele 64x64 i zmienić na publiczną i umieścić. A wiecie jak ja się wkurzyłem. Miałem dom i wykupiłem majątek tych biur i restauracyj u Stefana i szpital. Zainwestowałem 240 tysięcy i przeprowadziłem się do apartamentu. I na widoku miasta nie miałem już tych wykupionych parcel. Nie byłem ich właścicielem. Bezsens zupełny

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:51.