![]() |
Odp: The sims Średniowiecze-Dyskusja ogólna.
zalezy, niby ciekawe i utrudnia gre, bo obniza poziom skupienia, wiec ocena misji jest nizsza, ale z drugiej strony mnie wkurza jak mam fatalna wade 'zarlok' przykladowo i jestem gdzies na drugim koncu miasta, wykonuje misje i musze leciec do domu nakarmic mojego sima, bo pasek glodu spada mu zawrotnie. no ogolnie te wady sprawiaja, ze masz negatywny nastrojnik, najfajniejsza jest chyba 'opijus', czy jak, bo latwo zalatwic ten nektar :>
|
Siemka, mam mały problem z misją Inkwizycja, a dokładnie z "poznaniem wszystkich potencjalnych heretyków". rozmawiałem już chyba ze wszystkimi, próbowałem nawracać, zaprzyjaźniać się i nic. Stoję w miejscu.
Jakieś pomysły lub podpowiedzi mile widziane. Z góry dzięki |
Zajrzyj do http://forum.thesims.pl/showthread.p...75#post1383075 , a jeśli nie ma odpowiedzi to tam zadaj pytanie najlepiej
|
Macie the sims średniowiecze?
Ja mam edycje kolekcjonerską a wy jaką macie?
|
Ja zwykłą, zamówiona przez internet.
|
Ja również mam zwykłą, bo nie złożyło się żebym pojechał w dzień premiery i hieny sklepowe wykupiły edycję limitowaną, ale nie żałuję. Kolega mi mówił, że dodają jakiś tekturowy kryształek średniowieczny do sklejenia oraz dodatkowe materiały, czy to jest warte 30 zł więcej?
|
Siemka, mam mały problem z misją Inkwizycja, a dokładnie z "poznaniem wszystkich potencjalnych heretyków". rozmawiałem już chyba ze wszystkimi, próbowałem nawracać, zaprzyjaźniać się i nic. Stoję w miejscu.
Jakieś pomysły lub podpowiedzi mile widziane. Z góry dzięki |
chudylodz, dostałeś już odpowiedź od NaNiKo. Dziurawiec_Skąpolistny z tego co wiem to Edycja Limitowana zawiera:
- 2 ekskluzywne zestawy strojów – Monarcha: Król lub Królowa i Kat: strój męski lub damski - 3 dodatkowe sale tronowe: Sala Tronowa Barbarzyńcy, Sala Tronowa Mrocznej Magii i Sala Tronowa Księżniczki |
|
Dobra, troche pograłam w to, bo koleżanka pożyczyła, naszczęście miał mi kto pożyczyć, bo jak bym kupiła to bym żałowała.
Przeszłam już drugą ambicje i trzeciej sie rozpoczynać nie chce. A żeby odblokować kolejne to trzeba spełnić pewne wymagania, więc bym musiała od nowa przechodzić jedną ambicje, więc stanowczo mówie NIE. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:51. |