TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

Gio 22.03.2011 17:52

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Gdy instalujesz grę, to instalator pyta się, czy mogą rejestrować to co robisz w grze, w celu doskonalenia jej pod kątem tego, co gracze lubią robić (które opcje najczęsciej wybierają, wolą rozbudowywać rodziny, czy też raczej preferują tryb budowy itd). Można tą opcję odznaczyć (co większośc chyba czyni, albo przynajmniej ja :P). To działa chyba przez EA Downloader, ale nie jestem pewien (mimo, że go nie instalowałem, to opcja i tak wyskoczyła). Więc EA monitorując poczynania w grze graczy stwierdzili, że wiele z nich po prostu rozbudowuje rodzinki, które są wielopokoleniowe, simy robią simów i tak w kółko. Stąd chyba pomysł na taki (moim zdaniem) nietematyczny dodatek.

anie_1981 22.03.2011 20:19

Podczas instalacji gry można zaznaczyć taką dziwną opcję, która pozwala EA Games na podglądanie Twojej gry. Ja to mam oczywiście wyłączone.

maciu67 23.03.2011 13:00

Domek na drzewie.
Czy można go będzie zbudować samemu,
od podstaw, czy można będzie go kupić gotowego?

Chryzantem Złocisty 23.03.2011 13:07

a skąd my to mamy wiedzieć? :)

kaka123 23.03.2011 18:32

To chyba ie było pytanie skierowane do nas ;p maciu67 głośno myśli. Na SimPress napisali, że 31 marca coś ogłoszą. Fajnie by było jakby powiedzieli nam coś o Pokoleniach lub Zwierzakach. Tak się zastanawiałam... Możliwe, że ten dodatek wydadzą właśnie ostatniego marca? Taka suprise :) Choć wątpię, ale byłoby świetnie. Jakoś nie widzę, by zamierzali nam coś powiedzieć po premierze średniowiecznych simów. Najwyraźniej zrobią to trochę później. Mi też się trójka nudzi.

Owl Finch 23.03.2011 19:40

Na pewno nie wydadzą go na koniec marca tego roku :P Gdyby tak miało być, to już od dawna byśmy wiedzieli o mnóstwie rzeczy związanych z grą, poza tym premiera jest przewidziana na jesień.

Chiyano 23.03.2011 19:50

jaka jesień? o.o
mi się wydawało że na maj/czerwiec...

Owl Finch 23.03.2011 19:55

argh, no tak, ciągle mi się myli z tymi cholernymi zwierzakami. Za dużo informacji na raz! :P

hellraiser 24.03.2011 12:55

Cytat:

Napisał kaka123 (Post 1377458)
Na SimPress napisali, że 31 marca coś ogłoszą.

Ja gdzieś przeczytałem, że EA ma oficjalnie potwierdzić Pokolenia w oświadczeniu 25 marca, no to czyli jutro. Trzeba czekać.

Scheiße 24.03.2011 13:26

Właśnie, na fejsie dali wydarzenie Super Secret Surprise. Pewnie coś powiedzą o dodatkach.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:46.