![]() |
Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.
@up - Dobry pomysł Anie :D
@Lubie - Jeśli nie chcesz miec takich samych WP to weź sobie w tryb kupowania i duplikuj go. Powinny Ci wyjśc inne. :) |
Udało się, drugi dzieciak ma ożywionego WP, w sensie, że chodzi. Nie planuję zmieniać WP w Sima, zwłaszcza, że moja parka ma dwójkę dzieci, a teraz babka znowu jest w ciąży i prawdopodobnie będą to bliźniaki. Domowe Przedszkole, wszystkie dzieci kocha... :P
|
Cytat:
|
@up - Druga opcja. :) Nie zauważyłem tego. Dzięki.
|
A da się? Bo mi chyba wyszło, że nie da się edytować stylu, ale nie chcę wprowadzać w błąd, bo nie pamiętam.
|
Właśnie też nie próbowałem, ale ufam Searle.
@down- XD Sprawdzę potem. ;D |
Tzn. ja też nie próbowałam, bo WP jeszcze nie mam - ja tylko zadałam pytanie czy się da :)
|
Nie da się edytować wyglądu WP, wyskakuje komunikat "nie można projektować simów".
|
No czyli dobrze pamiętałam. A robiąc opcję duplikuj, pojawiają się takie same kolory, czy inne? U mnie teraz dwoje dzieci ma aktywne WP, nastolatek i jego młodsza siostrzyczka. Chyba zaczynają mnie denerwować te lalki. Moim Simom urodzą się bliźnięta (no chyba, że NRaas mnie zawiedzie), nie dam im tych lalek do zabawy, skasuję od razu. Zainkasuję 1000 za każdą :P
|
Znaczy mi chodziło o zmianę koloru nieożywionych WP.
Wiem, że ożywionych się nie da. @up Mnie też wkurzają. Ciągle mi łazi za simem i życ nie daje. :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:55. |