TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60801)

zelkam 12.08.2011 11:30

Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?

Ja pewnie wypróbuję każdy rodzaj zwierzaka, ale najczęściej będę miała chyba koty ;)

Searle 12.08.2011 11:43

Cytat:

Napisał zelkam (Post 1432159)
Ja pewnie wypróbuję każdy rodzaj zwierzaka, ale najczęściej będę miała chyba koty ;)

Koty, przynajmniej w dwójce, były najmniej wymagającymi opieki zwierzakami i nie panoszyły się pod nogami simów tak, jak psy :)

Narutoman 12.08.2011 12:34

A jak ja założyłem taki temat to go usunieto :/

mi sie podobaja wszystkie zwierzata, nie moge doczekac sie tej gry :)

Saphira 12.08.2011 13:21

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1432053)
Nigdy nie spadłam z konia na lonży, raz spadłam w galopie, ale na lonży? Swoją drogą to od tak dawna nie siedziałam w siodle, że już chyba zapomniałam co i jak. No i oczywiście powtarzam się, nie mogę się doczekać zwierzaków. Jak zobaczyłam pierwszy zwiastun zwierzaków i konika na końcu, to się niemal popłakałam ze szczęścia. Wreszcie dadzą koniki! Miałam w dwójce takie podróby koników, nie działały jak trzeba, ale zawsze to jakaś namiastka.

Ja też spadłam w galopie,ale gdy koń mi się spłoszył.Ale - uwierz mi - naprawdę duzo jezdzców spada z konia jeszcze na etapie lonży.

Shannon 12.08.2011 13:49

Cytat:

Napisał zelkam (Post 1432159)

me too ;)

Saphira 13.08.2011 16:01

Ja zamierzam grać wieloma rodzinami w N.M. ( Nowym Mieście ) , mimo to w Sunset Valley wybuduję jakąś stadninę koni i sprezentuję moim simom zwierzaka :D

I bardzo ciekawią mnie gotowe rodziny w N.M. , które już tam mieszkają, ich domy i zwierzaki <> ...

anie_1981 14.08.2011 11:38

No a ja się zastanawiam, gdzie by tu upchnąć parcele dla zwierząt w SV i BP, skoro już teraz jest z tym wielki problem, że nie wspomnę o tym, że jest okropnie trudno postawić pustą parcelę na miejscu innej. Np. w SV jest wielka parcela ze szkołą, żeby na jej miejscu postawić jedną działkę 30x40 i jedną 20x30, musiałam poświęcić co najmniej 10 minut na kombinowanie. Niedługo dojdzie do tego, że będzie trzeba zbudować własne miasto, bo w tych od EA nic się nie da zrobić.

Saphira 17.08.2011 10:53

W najnowszym zwiastunie na YouTube można zauważyć napisy, jak te zwierzaki biegną - baw się z...psami, końmi, kociętami, listonoszem, blablabla...z sokołami.Więc papug chyba też będą.

Spectrum 17.08.2011 10:54

Papugi będą przeczytałem te napisy w spowolnieniu i chyba zobaczyłem napis papugi :)

Saphira 17.08.2011 11:12

Einarr, nom masz rację.Ale to tak szybko leci, że musiałam wpatrywać się w ekran szukając tego jednego, jedynego słowa, heh.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:06.