![]() |
Odp: Simki by Kestrel
Simka jest calkiem fajna : ) Ma ciekawy ksztalt nos, ladne oczy i fryzure. Natomiast nie podobaja mi sie usta - wydaja sie takie napompowane. Z reszta wiekszosc Twoich simek wlasnie takie ma, co niewatpliwie jest ich minusem.
8/10 |
Cytat:
A Cynthia ma troszkę zbyt wydatne kości policzkowe jak na mój gust, ale i tak jest piękna. *.* |
Też uważam, że Cynthia ma zbyt wydatne kości policzkowe, ale mimo to jest ładna ;)
|
Cynthia jest sliczna. Jej kosci policzkowe sa w porzadku, dzieki nim ma to 'cos' ; >
+ swietny sweterek ;o Natomiast Ron nie przypadl mi do gustu. Nie potrafie nawet okreslic co mnie w nim odrzuca.. 8/10 za obojga simow ; ) |
Wow, po raz kolejny idealna simka. Lubię w Twoich simowych babeczkach to, że sprawiają wrażenie charakternych, nie są mdłe ani plastusiowate, a z pazurem i klasą :D Co do samej Cynthii- pełne usta, wydatne kości policzkowe, stosunkowo wyraźnie zarysowana szczęka, nie za duże, "kocie" oczy... w moim odczuciu jest perfekcyjna. Jeśli zaś chodzi o Rona, również jestem pod ogromnym wrażeniem, jednak na tle Twoich simek wypada zbyt grzecznie, mało zadziornie, a ja najbardziej lubię właśnie takie "zimne", sprawiające wrażenie niedostępnych simy :D
|
w 100% zgadzam się z Einarrem :D Na początku u Cynthii nie podobał mi się nos, ale jak teraz na niego patrzę to jest bardzo ładny :D
|
Dziękuję za opnie ;) Co do kości policzkowych, to nie mogłam się oprzeć zrobieniu wyrazistych, bo nadają jej twarzy taki, a nie inny charakter :P
@ Granatowa - taki właśnie jest styl moich simek, bo to mój ulubiony typ urody :D Nie trudno to zresztą zauważyć, wydaję mi się, że każdy ma w gruncie rzeczy taki czy inny styl robienia simów, który przynajmniej od czasu do czasu się ujawnia :P |
Re: Simki by Kestrel
O matko, jaka ona piekna. Jakie piekne kosci policzkowe
Na temat sima blizej sie nie wypowiem bo w sumie wszedzie ma otwarta paszcze :D |
Cieszę się, że się podoba :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:40. |