TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63785)

Kamil 10.08.2012 19:42

Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.

miłośniczka zwierząt - w cpr do ts2 można było ustawic długośc pór roku tym zmieniaczem pogody :P

miłośniczka zwierząt 10.08.2012 20:53

Oj już przestańcie marudzić i narzekać i tak, jest dobrze bo są te wózki są jakie są ale są.I to się liczy . A co do dodatku to na pewno te festiwale będą ciekawe.

anie_1981 10.08.2012 21:18

Oj Miłośniczka, widać, że nie używasz wózków dziecięcych :P Jakby tak Sim przez 70 % spaceru z wózkiem niósł dziecko na rękach, a wózek w kieszeni, to też byś marudziła ;)

Mnie ciekawi jak to w zasadzie będzie z tymi festiwalami, co sezon się będą automatycznie zmieniały parcele publiczne? Tak same z siebie?

miłośniczka zwierząt 10.08.2012 21:33

Chyba tak , przynajmniej tak mi się wydaje no bo jakby inaczej ;). Ja używam wózków ale mi tam to nie przeszkadza że simy niosą dzieci na rękach. W MF może będzie lepiej z tymi wózkami ;).

Levkoni 10.08.2012 22:25

Miłośniczka w ogóle strasznie broni wszelkich błędów simów, jakaś z Ciebie arcyfanka ;p

miłośniczka zwierząt 10.08.2012 22:51

ten błąd nie jest aż tak, denerwujący już nie przesadzajcie zdarzają się, w the sims 3 bardziej denerwujące błędy. Oby ten dodatek nie wniósł jakichś poważniejszych błędów.

anie_1981 11.08.2012 09:03

Dla mnie wózki dziecięce to jeden z najbardziej denerwujących błędów. Prawdę mówiąc, to niemalże przez te wózki kupiłam Pokolenia. Jedna z moich rodzin mieszka w takim punkcie miasta, że musiałabym spakować dzieciaka do samochodu i jechać do centrum miasta, żeby móc w ogóle zobaczyć ten wózek. Owszem, niektóre błędy nie są dla mnie jakieś strasznie denerwujące, ale ja "dbam o szczegóły". Wózki, galop koni, ryby w akwarium... Za to błędów zapisu i wyłączania się gry od dawna nie mam, więc nie jest to już dla mnie poważny błąd :P

Tematy o obydwu nowych dodatkach, zaczynają już mi się zlewać. Muszę zawsze zerknąć na nazwę tematu, żeby nie napisać czegoś nie w tym temacie co trzeba :P Nie mogę się już doczekać zmian atmosferycznych, pór roku, zapisywania pomieszczeń, pływania w oceanie, na materacu i chcę się czegoś dowiedzieć o pływaniu łodzią... Nie pokazali tego nigdzie, ciekawe jak to będzie. "Łódź" to pojęcie wieloznaczne, to może być mała łódka wiosłowa, ale jacht też :)

easey 11.08.2012 09:24

To będą łodzie? fajnie :P No a co do tych wózków, to rzeczywiście przez połowę spaceru sim nosi dziecko na rękach :|...jak mu sie chce :P Ja też nie moge doczeakć <3 Szkoda, że dodatek nie wyjdzie, np...jutro? :D

Levkoni 11.08.2012 09:33

No właśnie z tymi łodziami to zagadka bo w jednej z publikacji EA na temat dodatku w wymienionych rozrywkach padło tylko, wśród wielu innych rozrywek pogodowych, słowo "łodzie" i nic więcej. Nie wiadomo czy chodzi na pewno o takie łodzie jak nam się wydaje, może to jakiś błąd. Nic nikt nie mówi. Ja bym chciał, żeby to było pływanie łódkami na morzu i jeziorze, takie rozrywkowe, jak nieraz na filmach sobie jakaś parka łódeczką powoli płynie :) No i żeby, o ile będą te łodzie, można było łowić z nich ryby :)

miłośniczka zwierząt 11.08.2012 10:28

mnie najbardziej ci ulepszeni kosmici interesują ;) i zmiana pogody i festiwale które mam nadzieję będą dopracowane.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:53.