![]() |
Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi.
Julia11 błąd gry=bug. U jednych występuje, u innych nie. Zaproponowałam jedynie rozwiązanie które już u kogoś się sprawdziło. Skoro masz normalnie Dzień Śnieżynki i żadnego buga w parku to możesz się cieszyć, to że u Ciebie ten błąd nie wystąpił nie znaczy że inni też nie będą go mieć, a mają o czym świadczy wpis ametki.
|
Przepraszam, to chyba nie w temacie, ale zarezykuje. Mam The Sims 3 (podstawe) i np. jak bym chciała mieć 4 Pory Roku to czym bym musiała mieć wszystkie części po kolei czy wystarczy mi tylko ten dodatek?
|
Ajkus nie musisz instalować poprzednich rozszerzeń (tak było tylko w pierwszej generacji The Sims), wystarczą same CPR, o czym świadczą chociażby specjalne pakiety gry podstawa+jakiś dodatek :)
Gdybym musiała zrezygnować ze wszystkich dodatków i wybrać tylko jeden który mogę zainstalować, to bez wątpienia byłyby to Cztery Pory Roku. |
Okej, to teraz pytanie z innej działki co to jest łatka The Sims 3 (jakiś dodatek)?
|
Łatka jest to aktualizacja bez której nie da się zainstalować nowego dodatku, akcesoriów bądź nowych obiektów ze Store. Ale bez obaw, na każdej płytce jest łatka i gra zaktualizuje się sama, tak jak to było w TS2 (pojawi się komunikat o konieczności aktualizacji i czy chcesz to zrobić).
To teraz moje pytanie - da się zmienić położenie kamienia pogodowego? |
słuchajcie a jak zrobić dynię ? :) są jakieś specjalne akcje dla dorosłych na dzień straszenia ?
|
Kupujesz dynię w sklepie, masz ją w wyposażeniu i "wytnij lampion" czy coś takiego.
Na czym można dostać karnety na festynie zimowym? I powiedzcie mi, czy trzeba coś specjalnego robić/kupić żeby zrobić imprezę z prezentami? |
Cytat:
|
Na wiosnę wyświetla się jakiś komunikat o zbieraniu pisanek? Jeśli tak, to mi nic takiego nie wyskoczyło, a nie widziałam żadnego sima, który by je zbierał -_-
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:53. |