![]() |
Odp: Tuckerowie
*_*
czy mi się wydaje czy helg.... Przepraszam, Helga schudła? ich darf nicht doczekać sich :D czekam! |
JAaaaa....chce to tło ^^ Super, że wracasz z rodzinką. Potrzeba mi wielkiej dawki humoru :D
|
Rewelacja! Pieknie to zrobiles! Jaka jakosc!
Juz sie nie moge doczekac :) |
No dobrze... również czekam na kontynuację :D
|
O jak fajnie, że będą Tuckerowie :D
czytałam, bardzo fajne opowiadanie, nie mogę się doczekać odcinka :) |
OK, dzięki za uznanie :D
pierwszy odcinek myślę, że będzie za tydzień. A co jedynie mogę powiedzieć od siebie, to że będzie bardzo dramatycznie, z resztą wskazują na to napisy przy odpowiednich postaciach ;) Oj, koleje losu będę bardzo poskręcane! No ale to już niedługo :D A! No i jednocześnie: Chciałbym oficjalnie podziękować wszystkim za przyznanie mi tytułu Simstoryka! To naprawdę bardzo wiele znaczy dla każdego twórcy, jeśli wie, że to co tworzy znajduje uznanie :) Jeszcze raz bardzo dziękuję! |
mam nadzieje że nie zamieni się to w OJSG takie jak innych...nie no niektóre OJSG są spoko ale miło żeby było jedno inne.Ale spoko że wracasz....ziom.
|
@up.
Taaak...niektóre OJSG są dość dziwaczne....lepiej nie wytykać palcami które....>:) Gio zdradz czy Helga kogoś zanjdzie? Lista kandydatów do jej ręki chyba wcale nie zmalała. Widzę też że twoja rodzinka przeszła metamorfoze. Czyżby udział w programie "Rodzina nie do poznania"? :D No i błagam, powiedz skąd to tło? Sciągnięte czy dodałes w programie do przeróbki zdjęć? |
O, już widzę, że są jakieś obawy. :D Więc tak, generalnie będzie się działo więcej niż w poprzednim sezonie, w końcu będzie jakaś konkretna akcja, ale nie wycofam się z dotychczasowego charakteru tej historyjki, tzn. głównym celem jest po prostu rozśmieszenie Was :D
Drugie to, to, że co to za metamorfoza - nowe fryzury i jakieś tam netowskie ciuszki + skin dla oczu (nie wiem jak to się nazywa) :D. Chciałem, żeby było jakoś tak nowocześniej, niż wcześniej, raz żeby zaznaczyć, że to NOWY sezon, a dwa, że teraz Tuckerowie znajdą się w zupe.łnie odmiennych okolicznościach :D Co do tła, to jest to zwykła ściana koloru bordowego :D No i zdjęcie odpowiednio obrobione w najzwyklejszym programie Picasa. Nie umiem się bawić w te fotoszopy ;) EDIT: KTO DODAŁ HELGENSAMSEKSEN TO TAGÓW?! TOŻ TO GENIALNEN! :d |
Wczoraj skończyłam czytać :D
No no, jestem pod wrażeniem :D Dużo dobrego humoru :D Helga miażdży i w ogóle cała rodzinka rozwala :D Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:58. |