![]() |
Odp: Księga Skarg i Zażaleń
Cytat:
|
Cytat:
Chyba, że na vBulletin jest możliwość czytania cudzych PM, tego nie wiem. Ale wątpię, bo wtedy byłoby o tym głośno chociażby na forach webmasterskich ;) |
W takim razie zwracam honor i przepraszam za niesprawdzoną i gdzieś przeczytaną, nieprawdziwą informację.
|
httacces? Hasła są zapisane w bazie danych, zaszyfrowane w postaci hasha MD5, który trudno na własną rękę złamać. Zresztą, akurat admini mają możliwość zmiany naszego hasła, więc to żaden problem. Na szczęście tak się nie dzieje.
|
Serio? Cały czas żyłem w przekonaniu, że htacces.
Mają możliwość, ale wtedy byśmy o tym wiedzieli, bo poprzedniego hasła nie mogliby nam ustawić z powrotem, bo by go nie znali :P Więc byśmy się nie zalogowali. Bo mielibyśmy to nowe, zmienione przez nich hasło. |
Właściwie można najpierw skopiować hash MD5 z bazy danych, a potem przywrócić jak już się skończy, ale pocieszę was - pamiętajcie, że nie mamy dostępu ani do FTP, ani do bazy danych!
|
Tak czy szmak może byśmy spróbowali jakoś rozwiązać ten spór? Jak najszybciej dojść do porozumienia. Bo utrzymanie zdrowej atmosfery na tym forum powinno być priorytetem.
|
Co z Kennym? Skrócicie mu bana? Bo widzę, że Magryll jest na przegranej pozycji. ;p
Trochę mi nie na rękę, ale kubuss - przesyłka od Magrylla. [NIKOGO TO NIE OBCHODZI ~motyka] |
Czy możemy zamknąć temat Maqrylla, który notabene sam się pogrąża?
|
Flo, w sumie nie widzę sensu wstawiania wiadomości od niego, on sie z faktem bana nie pogodzi i będzie na wszystkich najeżdżał, a wstawianie tego tylko doprowadzi do kolejnych bulwersow i kłótni.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:59. |