TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

rudzielec 31.07.2013 20:22

Odp: Forumowa Mafia

A cóż to? Idą za mną? No ok, jak chcą to niech idą, świeżego powietrza jest na tyle!

Alcioo :33 31.07.2013 20:23

Nie mogem zasnav, caly czas myslalem o Chrupku.

Nie mialem pewnosci, ze dotarla do niego wiadomosc.
postanowilem, ze napisze do krolowej, zeby dala mi jego numer krotkofalowki.
napisalem na nia ,,Kochany, jestes na celowniku, nie tylko mnie, uwierz. Ty i Twoja przyjaciolka. Daje Wam max 2 dni.
Maqryll''

Mroczny Pan Skromności 31.07.2013 20:24

Zaoferowałem jej większy pokój i zadeklarowałem, że deska w toalecie będzie leżeć (chyba, że czasem zapomnę). Zareagowała entuzjastycznie na te deklaracje.

Lubie 31.07.2013 20:24

-A nie mówiłem, że dziwne te soczki? - spojrzałem na Anne i spytałem- Nie boisz się spać sama w domu z myślą, że jakiś szaleniec biega po mieście?

Laselight 31.07.2013 20:25

gdy byłam w domu, usłyszałam tajemniczy krzyk.

Mroczny Pan Skromności 31.07.2013 20:27

- Cherrie - zwróciłem się do niej. - Ten Maqryll może i nie jest Wraith, ale sądzę, że może nam zagrażać - powiedziałem. - Uważaj na siebie.
Odparła, że będzie, ale to mi nie wystarczyło.
- Jeśli coś mi się stanie, powstrzymaj go - mówiłem, starając się zachować spokój.

cheeba 31.07.2013 20:27

nie spałam tak długo jakbym chciała, obudziły mnie jakieś hałasy na zewnątrz, jednak gdy wyszłam zobaczyć co się dzieje, nie zauważyłam nic niepokojącego. po odświeżeniu się postanowiłam się przejść, w nadziei że uda mi się kogoś spotkać, bo jak dotąd jedyny mój znajomy to mój przełożony, z którym na towarzyskie spotkania umawiać się jednak nie da.

Cytryśnia 31.07.2013 20:27

Już od dobrych 15 minut chodziłam po małym rejonie w kółko, zastanawiałam się co tak naprawde robię....
Jest już późno, idę do domu. Niestety mam do niego niemały kawałek. Obym tylko nikogo nie spotkała, jestem śpiąca po tamtej nocy.

Aperlaxive 31.07.2013 20:27

- Hah, troszkę się boję, lecz cóż mam na to poradzić? W najgorszym wypadku będę się bronić szczotką klozetową... - odpowiedziałam

Shiver 31.07.2013 20:28

Wróciłem do domu, wziąłem gorący prysznic i sprawdziłem moją skrzynkę. Wiadomość od Roi. Zgadza się na spotkanie. To bardzo dobrze, może uda mi się dowiedzieć czegoś w związku z tajemniczym zdjęciem.
Odpisałem:

Świetnie, w takim razie do zobaczenia jutro! Trzymaj się!

Mimo ciężkiego dnia nie czułem zmęczenia. Wziąłem wzięc jeden z kolorowych magazynów przywiezionych z Ziemi, zasiadłem w fotelu i zagłębiłem się w lekturze.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:38.