![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
2. Jeśli chodzi o to, czy możesz odchudzić dziecko, które urodziła Twoja simka, to spróbuj kodów, które podałam kilka postów wyżej, to powinno Cię przenieść do CAS, a tam to już tylko suwaki i jazda :D |
Cytat:
I dzięki, właśnie skorzystałam z tych kodów :) |
Jak mam zrobić, żeby Sim jednocześnie jadł i oglądał Tv, chodzi o tą wielozadaniowość. Mój usiadł tyłem do tv zjadł i pomył, dopiero wtedy włączył tv, gram po godzince, bo nie mam tyle czasu nie mogę do końca tego rozgryźć.
|
Cytat:
|
ok... o co chodzi z tą adopcją? Dałam dwa razy żeby adoptować dziecko i... simka gdzieś pojechała, wróciła - dziecka nie ma :P
|
Ja nie mam problemu z rodzeniem samych chłopców - urodziła mi się najpierw dziewczynka, potem chłopiec - ale wszystkie dzieci w mieście to chłopcy! Córka mojej simki nie ma ani jednej koleżanki, mimo że ma już 5 przyjaciół-chłopców, nie udało mi się spotkać w miejscach publicznych żadnej dziewczynki :P
|
Cytat:
2. Tak ;) wystarcza dwa dni cwiczen :) |
Może mi ktoś napisać w etapach skutki nie płacenia rachunków? :D Ciekawi mnie to :D
|
@UP podbijam, też mnie to ciekawi :P
|
Simom jest odcinany prąd, gdzieś wyczytałam że również woda jak w dalszym ciągu nie uiszczą zaległości.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:15. |