![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
ciastewk! |
Trwała walka z armią Lokiego. Agenci S.H.I.E.L.D. ramię w ramię walczyli z Iron Manem, Hulkiem, Kapitanem Ameryką i Thorem.
Charionette i Bjork wybiegły zza drapacza chmur i chowając się za czerwoną toyotą. Nie było dobrze… - Osłaniaj mnie! – krzyknęła Cherrie, biegnąc ku granatowemu bmw. Szybko opróżniała magazynek, strzelając do przeciwników. Nagle odwróciła się w kierunku koleżanki, słysząc za sobą donośny świst. Pocisk wroga trafił prosto w czerwony samochód, który wyleciał w powietrze. Bjork, która chroniła się za nim, zginęła na miejscu. Nick Fury zebrał wszystkich w kwaterze głównej, żeby omówić dalsze działania. Dziś z rąk mafii ginie Bjork. Pozostali przy życiu: 1. Lepkie Paluszki23 2. Genesis 3. Ktoś 4. Rainbow Dash 5. Krewetka 6. Skromny Pan Mroczności 7. Luna 8. Orka Helena 9. Juliet 10. Nix 11. Pink Panther 12. Diana 13. Everlasting 14. Słodki Pan Ciastek 15. Charionette 16. Wieloryb 17. Mystically mad 18. Chwalisława 19. Shiver Przypominam o obowiązującym zakazie treści erotycznych! |
Czyli tak jak obstawialiśmy, kompletnie losowa osoba.
Sprytny ruch, mafio. |
Siedziałam w kwaterze głównej, było mi szkoda Bjork mimo, że ledwo ją znałam...
|
Kurde, a myslalem, ze moze byc w mafii...
|
Mafia po prostu na początek nie chcieli walić mocnymi zabójstwami. To było wiadome, że ktoś całkowicie kto w ogóle się nie udziela zginie. To był pierwszy stopień..
|
Ale Bjork nawet własnej postaci nie opisała. XD
Nawet nie zdążyłem się z nią zapoznać. Czas pójść spać, bo jutro czeka nas pracowity dzień. Dobranoc wszystkim |
-Hej my się znamy?-jakaś kobieta wparowała mi do firmy.-Zamknięte!-krzyknąłem do wariatki.
|
Weszłam do kwatery, usiadłam na krześle i zaczęłam mówić:
-Myślę, że Bjork mogła być tylko takim strzałem w ślepo, bo pewnie zadne z nas tutaj nie zaproponowało mafiozy, więc mafia stwierdziła, ze póki co nikt tu nie jest na tyle groźny. ;) |
Niewiele mi podpowiedziało to zabójstwo mafii, Björk nawet nie przedstawiła się i w ogóle prawie nikt o niej tu nie wspominał... Nadal nie wiem, na kogo głosować jutro :|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:58. |