TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Pink Panther 10.07.2014 21:44

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Właśnie, Mlecyk, masz dużo gier zarejestrowanych w Origin? Może na to też patrzą :|

Agor-ia 10.07.2014 21:46

Wchodzicie w "Moje gry" w tej zainstalowanej aplikacji. Najlepiej ją jeszcze odświeżyć. Właśnie to zrobiłam i ... mam demo! :D

Lubie 10.07.2014 21:51

musisz mieć zarejestrowaną grę z serii The Sims, tak mi się przynajmniej wydaje.

Hebe 10.07.2014 21:59

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1820576)
Właśnie, Mlecyk, masz dużo gier zarejestrowanych w Origin? Może na to też patrzą :|

Być może. Mam wszystkie trójkowe dodatki bez ZG.

TheBlackSheep 10.07.2014 22:01

Zaczynają mnie irytować te losowanki i wymuszanie konta na Origin i rejestrowaniu gry -_-

Pink Panther 10.07.2014 22:05

Też mnie denerwują te łapanki EA. To jest bardzo nie fair, że jedni już grają, a inni muszą czekać. I naprawdę nie rozumiem, co to ma na celu. Żeby ludzie jeszcze bardziej znienawidzili I Ej?

Pls, nie czepiajcie się o łapanki. Czarny humor jest jak nogi, nie każdy je ma.

TheBlackSheep 10.07.2014 22:11

No kurde, nie wierzę że jestem jedyną osobą, która kupuję grę "normalnie" w pudełku w sklepie i w ogóle nie miała wcześniej kontaktu z Orginem, bo po co? I z tego powodu mam "cierpieć" i czekać nie wiadomo ile na demo, kiedy wszyscy w około będą mieć? Brak mi słów na EA.

Malin 10.07.2014 22:13

Cytat:

Napisał TheBlackSheep (Post 1820586)
No kurde, nie wierzę że jestem jedyną osobą, która kupuję grę "normalnie" w pudełku w sklepie i w ogóle nie miała wcześniej kontaktu z Orginem, bo po co? I z tego powodu mam "cierpieć" i czekać nie wiadomo ile na demo, kiedy wszyscy w około będą mieć? Brak mi słów na EA.

Ja założyłam konto dopiero wczoraj. A wszystkie "simsy" mam na płytach ;p
Też cierpię.

Hebe 10.07.2014 22:14

W ogóle teraz zauważyłam, że dostałam taką wiadomość na mejla.

Agor-ia 10.07.2014 22:16

Cytat:

Napisał TheBlackSheep (Post 1820583)
Zaczynają mnie irytować te losowanki i wymuszanie konta na Origin i rejestrowaniu gry -_-

Nikt do niczego nie zmusza, rejestracja konta to przecież nie podpisywanie cyrografu, już nie demonizujmy. A rejestrowanie gry ma swoje korzyści. Jak zbiesi się płytka z grą - pobierasz ją z Origin i nie wylewasz łez ;) Ja z Origin mam też darmowe akcesoria "Miejskie życie". Najuczciwiej by było, gdyby wszyscy dostali demo w tym samym czasie, ale trochę nie chce mi się wierzyć, żeby mieli czekać z tym aż do połowy sierpnia...Chyba, że ja jestem dzisiaj takim dzieckiem szczęścia, bo wygrałam drugiego Specjala i dostałam demo :lol2:

edit: Wszystkie gry/dodatki/akcesoria mam w wersji pudełkowej, oprócz wspomnianego MŻ. Po prostu rejestrowałam je na oficjalnej stronie ts3.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:14.