![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Właśnie, Mlecyk, masz dużo gier zarejestrowanych w Origin? Może na to też patrzą :|
|
Wchodzicie w "Moje gry" w tej zainstalowanej aplikacji. Najlepiej ją jeszcze odświeżyć. Właśnie to zrobiłam i ... mam demo! :D
|
musisz mieć zarejestrowaną grę z serii The Sims, tak mi się przynajmniej wydaje.
|
Cytat:
|
Zaczynają mnie irytować te losowanki i wymuszanie konta na Origin i rejestrowaniu gry -_-
|
Też mnie denerwują te łapanki EA. To jest bardzo nie fair, że jedni już grają, a inni muszą czekać. I naprawdę nie rozumiem, co to ma na celu. Żeby ludzie jeszcze bardziej znienawidzili I Ej?
Pls, nie czepiajcie się o łapanki. Czarny humor jest jak nogi, nie każdy je ma. |
No kurde, nie wierzę że jestem jedyną osobą, która kupuję grę "normalnie" w pudełku w sklepie i w ogóle nie miała wcześniej kontaktu z Orginem, bo po co? I z tego powodu mam "cierpieć" i czekać nie wiadomo ile na demo, kiedy wszyscy w około będą mieć? Brak mi słów na EA.
|
Cytat:
Też cierpię. |
W ogóle teraz zauważyłam, że dostałam taką wiadomość na mejla.
|
Cytat:
edit: Wszystkie gry/dodatki/akcesoria mam w wersji pudełkowej, oprócz wspomnianego MŻ. Po prostu rejestrowałam je na oficjalnej stronie ts3. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:14. |