TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

TheBlackSheep 10.07.2014 22:24

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:

Napisał Malin (Post 1820587)
Ja założyłam konto dopiero wczoraj. A wszystkie "simsy" mam na płytach ;p
Też cierpię.

Ja też założyłam wczoraj, więc witaj w klubie.

[QUOTE=Agor-ia;1820589]. A rejestrowanie gry ma swoje korzyści. /QUOTE]
Jakbym była jasnowidzem, to bym rejestrowała wszystko jak leci :D

Cytat:

Napisał Mlecyk (Post 1820588)
W ogóle teraz zauważyłam, że dostałam taką wiadomość na mejla.

Jak 8 lipca jak dzisiaj jest 10? :O
No i wszystko jasne - z tej wiadomości wynika że jak masz zarejestrowane Simsy, to dostajesz demo.

anie_1981 10.07.2014 22:27

Ja mam konto stare i rejestrowałam wszystko do TS3, a i tak dema nie mam. Widzicie, to nie reguła.

Pink Panther 10.07.2014 22:28

Cytat:

Napisał TheBlackSheep (Post 1820593)
No i wszystko jasne - z tej wiadomości wynika że jak masz zarejestrowane Simsy, to dostajesz demo.

Ale trzeba też mieć zaznaczone, że chce się otrzymywać wiadomości od EA czy coś. Chyba :| A nie wiem, czy przy jakiejś rejestracji tego nie odznaczyłem :/

anie, może będą systematycznie wysyłać, nie wiem :|

Sprawdźcie w ukrytych grach na Origin. Wyczytałem na Twitterze, że ktoś właśnie tam znalazł Demo.

Zdjęcie, jak tam "wejść":
http://i.imgur.com/v6R2zqd.png

e: Ej, a czy przypadkiem nie było tak, że ktoś, kto nie gra w Simsy dostał Demo? :O Wydaje mi się, że gdzieś o tym czytałem, pewnie tutaj albo na DOTSim.

Agor-ia 10.07.2014 22:30

TheBlackSheep, nie trzeba być jasnowidzem. W każdym dodatku pudełkowym masz dołączoną karteczkę z informacją o pakiecie bonusowym, który można pobrać po zarejestrowaniu gry. Była też informacja o możliwości pobrania darmowego Miejskiego życia, o ile ma się zarejestrowane ts3.

Cytat:

Skoro już rozdają falami i wybiórczo, to chyba lepiej, że demo dostają ludzie z zarejestrowanymi simsami, a nie Fifą? Wtedy to dopiero byśmy się czuli pokrzywdzeni, że demo dostał ktoś, komu simsy powiewają smętnym kalafiorem...

TheBlackSheep 10.07.2014 22:38

Cytat:

Napisał Agor-ia (Post 1820596)
TheBlackSheep, nie trzeba być jasnowidzem. W każdym dodatku pudełkowym masz dołączoną karteczkę z informacją o pakiecie bonusowym, który można pobrać po zarejestrowaniu gry. Była też informacja o możliwości pobrania darmowego Miejskiego życia, o ile ma się zarejestrowane ts3.
Skoro już rozdają falami i wybiórczo, to chyba lepiej, że demo dostają ludzie z zarejestrowanymi simsami, a nie Fifą? Wtedy to dopiero byśmy się czuli pokrzywdzeni, że demo dostał ktoś, komu simsy powiewają smętnym kalafiorem...

Chodziło mi o to, że gdybym wiedziała że dzięki temu że zarejestruje grę w przyszłości będę mieć większe szanse na dostęp do demo czwórkowego CAS, to bym to zrobiła.

Najlepiej żeby demo było udostępnione każdemu ;)

Lubie 10.07.2014 22:48

a dlaczego nie możesz teraz ich zarejestrować

Mamełe 10.07.2014 23:01

Cytat:

Napisał TheBlackSheep (Post 1820586)
No kurde, nie wierzę że jestem jedyną osobą, która kupuję grę "normalnie" w pudełku w sklepie i w ogóle nie miała wcześniej kontaktu z Orginem, bo po co? I z tego powodu mam "cierpieć" i czekać nie wiadomo ile na demo, kiedy wszyscy w około będą mieć? Brak mi słów na EA.

Też kupuje grę pudełkową, ale sobie ją rejestruję, konto origin mam połączone z kontem na thesims3.com. Wszystkie dodatki ściągałam poprzez origin, nawet nie wyjmowałam z pudełka płyt, żeby mi nie zrobiło ryski :D

Agor-ia 11.07.2014 00:26

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1820576)
Właśnie, Mlecyk, masz dużo gier zarejestrowanych w Origin? Może na to też patrzą :|

Gdyby na to patrzyli, to Anie by dostała demo na stówkę, bo z ts3 ma chyba wszystko prócz Kiczu Katy :D
Ja mam wszystkie dodatki do Rajskiej Wyspy + 2 zestawy akcesoriów (jeden gratisowy). Ale nie jest powiedziane, że demo nie trafiło się komuś, kto ma zarejestrowaną np. tylko podstawkę.

Lubie 11.07.2014 00:38

pytanie do osob, co maja demo czy jak juz stworzymy sima, jest mozliwosc zapisania go na komputerze, jako plik, czy tylko jest ta galeria?

Irbis 11.07.2014 08:09

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1820595)
Sprawdźcie w ukrytych grach na Origin. Wyczytałem na Twitterze, że ktoś właśnie tam znalazł Demo..

Ja na swoim koncie Origin nie mam takiej kategorii. Mój Origin w ogóle wygląda inaczej niż na zdjęciu, które dołączyłeś do tej wiadomości. Nie mam też biblioteki gier, o której ktoś wcześniej pisał.
Czy to dlatego, że nie mam zarejestrowanej żadnej gry czy może trzeba pobrać Origin na komputer?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:25.