![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
[QUOTE=Agor-ia;1820589]. A rejestrowanie gry ma swoje korzyści. /QUOTE] Jakbym była jasnowidzem, to bym rejestrowała wszystko jak leci :D Cytat:
No i wszystko jasne - z tej wiadomości wynika że jak masz zarejestrowane Simsy, to dostajesz demo. |
Ja mam konto stare i rejestrowałam wszystko do TS3, a i tak dema nie mam. Widzicie, to nie reguła.
|
Cytat:
anie, może będą systematycznie wysyłać, nie wiem :| Sprawdźcie w ukrytych grach na Origin. Wyczytałem na Twitterze, że ktoś właśnie tam znalazł Demo. Zdjęcie, jak tam "wejść": http://i.imgur.com/v6R2zqd.png e: Ej, a czy przypadkiem nie było tak, że ktoś, kto nie gra w Simsy dostał Demo? :O Wydaje mi się, że gdzieś o tym czytałem, pewnie tutaj albo na DOTSim. |
TheBlackSheep, nie trzeba być jasnowidzem. W każdym dodatku pudełkowym masz dołączoną karteczkę z informacją o pakiecie bonusowym, który można pobrać po zarejestrowaniu gry. Była też informacja o możliwości pobrania darmowego Miejskiego życia, o ile ma się zarejestrowane ts3.
Cytat:
|
Cytat:
Najlepiej żeby demo było udostępnione każdemu ;) |
a dlaczego nie możesz teraz ich zarejestrować
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam wszystkie dodatki do Rajskiej Wyspy + 2 zestawy akcesoriów (jeden gratisowy). Ale nie jest powiedziane, że demo nie trafiło się komuś, kto ma zarejestrowaną np. tylko podstawkę. |
pytanie do osob, co maja demo czy jak juz stworzymy sima, jest mozliwosc zapisania go na komputerze, jako plik, czy tylko jest ta galeria?
|
Cytat:
Czy to dlatego, że nie mam zarejestrowanej żadnej gry czy może trzeba pobrać Origin na komputer? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:25. |