|  | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. u mnie działa bez problemu :) | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Kalia, dalej mi nie działa. Wyłączyłem i włączyłem. Nic. Z resztą, na pewno będzie powtórka. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. U mnie działa niewiem może to jakiś błąd | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Powinno być video czy tylko chat? | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Widzę miejsce gdzie powinno być wideo(z napisem ,,EA") , a pod nim jest chat... Anie, widzisz to samo? | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. I to i to Karel13 no tak powinno być | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Widzę to samo co Karel, nie mam Video | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Ja też nie mam Video może maja jakieś opóźnienie czy coś. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. raczej nie skoro niektórzy mają to Video | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. ja kliknełam na te video co oni prowadzą rozmowe i przekierowało mnie na inną strone i tam się uruchomiło :) teraz reklama jest, jakąs niespodzianke mają jeżeli dobrze usłyszałam | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:31. |