![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
https://www.origin.com/pl-pl/download Ja mam połączone konta Origina i na stronie simsow. Jak zmieniam haslo na originie, to automatycznie zmienia mi sie na stronie. Jak aktywuje gre w originie (wersje pudelkowa, podjac kod instalacyjny), to automatycznie (chociaz trwa to czasem kilka dni) rejestrowala mi sie gra na stronie |
ja rowniez nie mam tych moich gier, ale mozesz zrobic taki myk, ze "pobierzesz" (bez pobierania) darmowa gre i juz bedziesz miala "moje gry" ale jest male prawdopodobienstwo, ze dostaniesz swoja kopie demo, jak nie maszzarejestrowanych gier.
|
Cytat:
EDIT. Na Centrum Simów ludzie piszą że dobrze mieć konto Orgin połączone z kontem na TheSims3. com |
Cytat:
Cytat:
|
Ale jest sporo osób, które mają porejestrowane wszystko co się tylko da z pod nazwy Sims, a dema i tak nie dostali...
Jak się sprawdza czy ma się zaznaczone zezwolenie na otrzymywanie wiadomości od EA? |
Cytat:
|
Ok, dzięki. Widzę że mam zaznaczą tą opcje ;)
Zarejestrowałam pozostałe 5 dodatków, które posiadam. Myślcie że to zwiększy moje szanse na demo? :smiech: |
Aaaach, jak dawno mnie tu nie bylo :D
Ludzie ogarnijcie :D Predzej czy pozniej dostaniecie swoje DEMO, ogladajcie gameplaye, jarajcie sie, ale nie robcie nie wiadomo jakiej afery...TO TYLKO DEMO :D Ja tu juz widze, jakies spekulacje, domysly, filozofie, obrazanie sie nawzajem, bo "nie dostalem DEMO, EA takie niesprawiedliwe". Oj ludzie, ludzie, wy sie nie zmieniacie...:rolleyes: |
maxiuwa, masz rację. Ja wciąż myślę, że to nie fair, że demo nie zostało udostępnione wszystkim w jednym czasie, ale bez przesady. Nie będę z tego powodu próbować zdobyć tego dema ze wszelką cenę ani tego aż tak przeżywać. Mogę spokojnie poczekać, trudno. Myślę, że z czasem jakoś emocje opadną, nie denerwujcie się. :p
|
Naprawdę ciężko nie czuć jakiegoś rozgoryczenia, kiedy jedni dostają, a inni nie...gdyby wszyscy dostali, to wtedy nie było by problemu. Kiedy miałbyś ochotę zjeść lody i mógłbyś tylko sobie popatrzeć przez szybkę jak inni jedzą, bo właściciel knajpy w której jesteś stałym klientem, wymyślił sobie jakieś bzdurne losowanie, to nie było by ci w jakimś stopniu przykro? Nie sondzę.
I nie mówię że jakoś przeżywam to bóg wie jak, że zaraz się pójdę pociąć, bo nie mam dema itd. nie popadajmy w skrajności. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:30. |