TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Fatamorgana 01.10.2009 17:17

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał acersecomes (Post 1131856)
cześć :) mam pytanie, czy da się w jakiś sposób odmłodzić sima dorosłego? tzn, przywrócić go do młodego dorosłego? :D

Nie da się. Ale by zmniejszyć ilość dni pozostałych do przejścia w emeryta, możesz mu/jej zrobić ambrozję.

Rosemarie 01.10.2009 17:36

Cytat:

Napisał bartekdo1 (Post 1130540)
mam pytanie gdzies kiedys widzialem ze simy wygladaly bardziej ralistycznie(np było widac im miesnie) czy ktos wie gdzie to znajde i jak to zainstalowac

Możesz ściągnąć skiny,ale też przy panelu tworzenia rodziny jest umieśnienie bez ćwiczenia i bez punktów sportu ; )

acersecomes 01.10.2009 18:04

dzięki :) a da się gdzieś kupić tę ambrozję? czy muszę zdobyć 10 poziom gotowania? a jeśli tak, to da się przyspieszyć zdobywanie tej umiejętnosci? :) jakieś kody czy coś?

Fatamorgana 01.10.2009 18:21

Cytat:

Napisał acersecomes (Post 1131895)
dzięki :) a da się gdzieś kupić tę ambrozję? czy muszę zdobyć 10 poziom gotowania? a jeśli tak, to da się przyspieszyć zdobywanie tej umiejętnosci? :) jakieś kody czy coś?

Ambrozja składa się z kwiatu śmierci (musisz znaleźć nasiona oraz zdobyć chyba 7 poziom ogrodnictwa) oraz życiodajnej rośliny (jej nasiona możesz znaleźć koło wejścia na cmentarz, nazywa się "nasiono specjalne"). Jeśli twoja simka/sim ją zje, będzie miał nastrójnik bodajże +45 na tydzień za "Boski posiłek". :)
Możesz wykupić w panelu nagród za 15000 punktów szczęścia życiowego dodatek "Szybko się uczy", ale nie wiem czy to się sprawdza. ;)
EDIT : Oraz musisz mieć 10 punkt gotowania oraz musisz się nauczyć przepisu "Ambrozja". Jest on do zakupienia w księgarni za 11000 lub 12000 simoleonów.

dżin. 02.10.2009 11:26

W jakim programie można tworzyć nowe meshe mebli ?

Hefalump 02.10.2009 12:09

Mam pytanie:Czy w TS3 sa magicy.Slyszalem ze moga przyjsc do domu.Czy to prawda

blakistoni 02.10.2009 12:33

Magicy?
Hm,nie,nie spotkalam sie z nimi,a ts3 gram dosc dlugo xd Wiec chyba raczej na pewno ich nie ma ;p

Ellie 02.10.2009 14:58

chodzila taka plotka, ze mozna go wezwac na przyjecie, ale ja probowalam po niego dzwonic, ale nie bylo takiej opcji :}

amite 02.10.2009 17:14

A ja mam takie pytanko. Zrobiłam sobie ostatnio 2 rodziny. W jednej jest rodzice i chłopak a w drugiej rodzice i dziewczyna. Chciałam aby oni się zeszli ale jak gram tą dziewczyną to nie ma domu chłopaka a jak chłopakiem to nie ma domu dziewczyny !!! Co ja mam zrobić ? Nie da się tak żeby było widać dom chłopaka podczas gry rodzinką dziewczyny. ? Porszę o szybką odpowiedź.

Keramzyt 02.10.2009 18:11

A zrobiłaś ich na jednych save'ach, czy na dwóch? :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:24.