![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
Cytat:
|
dzięki :) a da się gdzieś kupić tę ambrozję? czy muszę zdobyć 10 poziom gotowania? a jeśli tak, to da się przyspieszyć zdobywanie tej umiejętnosci? :) jakieś kody czy coś?
|
Cytat:
Możesz wykupić w panelu nagród za 15000 punktów szczęścia życiowego dodatek "Szybko się uczy", ale nie wiem czy to się sprawdza. ;) EDIT : Oraz musisz mieć 10 punkt gotowania oraz musisz się nauczyć przepisu "Ambrozja". Jest on do zakupienia w księgarni za 11000 lub 12000 simoleonów. |
W jakim programie można tworzyć nowe meshe mebli ?
|
Mam pytanie:Czy w TS3 sa magicy.Slyszalem ze moga przyjsc do domu.Czy to prawda
|
Magicy?
Hm,nie,nie spotkalam sie z nimi,a ts3 gram dosc dlugo xd Wiec chyba raczej na pewno ich nie ma ;p |
chodzila taka plotka, ze mozna go wezwac na przyjecie, ale ja probowalam po niego dzwonic, ale nie bylo takiej opcji :}
|
A ja mam takie pytanko. Zrobiłam sobie ostatnio 2 rodziny. W jednej jest rodzice i chłopak a w drugiej rodzice i dziewczyna. Chciałam aby oni się zeszli ale jak gram tą dziewczyną to nie ma domu chłopaka a jak chłopakiem to nie ma domu dziewczyny !!! Co ja mam zrobić ? Nie da się tak żeby było widać dom chłopaka podczas gry rodzinką dziewczyny. ? Porszę o szybką odpowiedź.
|
A zrobiłaś ich na jednych save'ach, czy na dwóch? :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:24. |