|  | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Widzieliscie na tzm filmie jak kto jad stare jedzenie do z boku stalz mrowki w czms | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Jak długo potrwa ta transmisja? Ktoś się orientuje? | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Podoba mi się ten jednorożec | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Chciałam zadać pytanie, ale ,moje teksty się nie pojawiają. Trzeba się zapisać czy co? | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. zalogować się musisz | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Mi też sie podoba ten jednorożec ;) jest piękny o wiele lepszy niż ten na zwiastunie. ;) | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Widzieliście, jak od jednorożca zrobiła się taka tęcza? :) Fajne. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. ja widze teraz kota jak się myje nie powiem gdzie :D no tęcza super jak się kot słodko łasi do dzieciaka :)) | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Mi się nie podoba ten jednorożec. Kojarzy mi się z bajeczkami o lalkach barbie, a to niekoniecznie przyjemnie mi się kojarzy. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Mam nawet zdjęci niewyraźne ale http://img840.imageshack.us/img840/2366/73768834.png | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:29. |