![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Podejrzewam że jak dostanę to demo, to będę siedzieć nad tym pół dnia :D W ogóle to ciekawe co ile są te losowania. Wczoraj dużo osób dostało, a dzisiaj nie słyszałam żeby się ktoś załapał. |
Cytat:
(chociaż znając moje szczęście, to nie wylosują mnie aż do 10 sierpnia. ;) ) |
Ja też ubolewam, że nie wszyscy dostali demo (bo przecież demo tworzenia Zwierzaków było ogólnie dostępne), ale poczekam cierpliwie.
A czy ktoś się orientuje czy to demo dema? :) Czyli, że po jakimś czasie demo przestanie działać, czy będziemy mogli z niego korzystać, aż do wydania czwórki? |
Nie sądzę by to miało przestać działać kiedykolwiek...
|
Ja też czekam nadal na swoja kolej i jakoś się nie zanosi na to no, ale pożyjemy zobaczymy. 4 po mimo braków pewno kupię bo filmkiki z CAS mi się spodobały.
|
Cytat:
edit: A jednak nie. Jak się złapie usta tak pośrodku pojedzie myszką w lewo to się je poszerzy, w prawo zwęzi. Tylko nie robi się tego w trybie detali. |
Mamełe, krewetka i TheBlackSheep dzięki za odpowiedź :)
Pobrałam tego Origina i kto wie, może w końcu mnie wylosują :D A póki co pozostaje mi wzdychać na widok simów robionych przez innych graczy ... Tak sobie myślę, że jak już wszyscy dostaniemy to demo, forum zostanie zasypane zdjęciami simów z TS4 :D Ja chodząc po mieście przyglądam się ludziom i na widok nietypowych twarzy myślę, że w czwórce da się to zrobić :fun: |
Cytat:
W Galerii jest już ponad 14 tysięcy zapisanych rodzin :O |
Bez sensu to oni zrobili,że tylko niektórzy demo dostali.Powinni dać wszystkim do udostępnienia i tyle,przecież każdy chce przetestować,ale niektórzy nie mogą ,bo EA zachciało się w totolotka bawić :)
|
czy to prawda, ze w 4 nie ma basenow? :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:25. |