TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

TheBlackSheep 11.07.2014 18:27

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:

Napisał Nevada (Post 1820726)

Mam zrobione wszystko, co tam jest napisane i na razie nic :D

Podejrzewam że jak dostanę to demo, to będę siedzieć nad tym pół dnia :D

W ogóle to ciekawe co ile są te losowania. Wczoraj dużo osób dostało, a dzisiaj nie słyszałam żeby się ktoś załapał.

Nevada 11.07.2014 18:42

Cytat:

Napisał TheBlackSheep (Post 1820729)
Mam zrobione wszystko, co tam jest napisane i na razie nic :D

Podejrzewam że jak dostanę to demo, to będę siedzieć nad tym pół dnia :D

W ogóle to ciekawe co ile są te losowania. Wczoraj dużo osób dostało, a dzisiaj nie słyszałam żeby się ktoś załapał.

też zrobiłam wszystko, co proponują i na razie nie miałam szczęścia. Ale ponoć pomaga. Może jutro włączymy komputery, odpalimy pocztę, a tam mail od EA. :D
(chociaż znając moje szczęście, to nie wylosują mnie aż do 10 sierpnia. ;) )

Searle 11.07.2014 19:01

Ja też ubolewam, że nie wszyscy dostali demo (bo przecież demo tworzenia Zwierzaków było ogólnie dostępne), ale poczekam cierpliwie.

A czy ktoś się orientuje czy to demo dema? :) Czyli, że po jakimś czasie demo przestanie działać, czy będziemy mogli z niego korzystać, aż do wydania czwórki?

anie_1981 11.07.2014 19:29

Nie sądzę by to miało przestać działać kiedykolwiek...

miłośniczka zwierząt 11.07.2014 19:31

Ja też czekam nadal na swoja kolej i jakoś się nie zanosi na to no, ale pożyjemy zobaczymy. 4 po mimo braków pewno kupię bo filmkiki z CAS mi się spodobały.

Agor-ia 11.07.2014 19:34

Cytat:

Napisał figa (Post 1820727)
Witam, mam pytanie o pewne szczegóły do osób, które otrzymały demo: czy da się regulować grubość brwi i szerokość ust? Jakoś to u mnie nie działa.

To jest chyba tak, że z dostępnych ust musisz sobie wybrać odpowiednio szerokie i dopiero na ten "szablon" nakładasz swoje poprawki. Trochę dziwne rozwiązanie, ale idzie przywyknąć.

edit: A jednak nie. Jak się złapie usta tak pośrodku pojedzie myszką w lewo to się je poszerzy, w prawo zwęzi. Tylko nie robi się tego w trybie detali.

Irbis 11.07.2014 20:00

Mamełe, krewetka i TheBlackSheep dzięki za odpowiedź :)
Pobrałam tego Origina i kto wie, może w końcu mnie wylosują :D
A póki co pozostaje mi wzdychać na widok simów robionych przez innych graczy ...

Tak sobie myślę, że jak już wszyscy dostaniemy to demo, forum zostanie zasypane zdjęciami simów z TS4 :D
Ja chodząc po mieście przyglądam się ludziom i na widok nietypowych twarzy myślę, że w czwórce da się to zrobić :fun:

Agor-ia 11.07.2014 20:21

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1820744)
Mamełe, krewetka i TheBlackSheep dzięki za odpowiedź :)
Pobrałam tego Origina i kto wie, może w końcu mnie wylosują :D
A póki co pozostaje mi wzdychać na widok simów robionych przez innych graczy ...

Tak sobie myślę, że jak już wszyscy dostaniemy to demo, forum zostanie zasypane zdjęciami simów z TS4 :D
Ja chodząc po mieście przyglądam się ludziom i na widok nietypowych twarzy myślę, że w czwórce da się to zrobić :fun:

W Galerii jest już ponad 14 tysięcy zapisanych rodzin :O

Mentosik57 11.07.2014 21:13

Bez sensu to oni zrobili,że tylko niektórzy demo dostali.Powinni dać wszystkim do udostępnienia i tyle,przecież każdy chce przetestować,ale niektórzy nie mogą ,bo EA zachciało się w totolotka bawić :)

Trykuu. 11.07.2014 21:14

czy to prawda, ze w 4 nie ma basenow? :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:25.