![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
anie z tego co wiem, demo jest okrojone i nie ma w nim wszystkich ubrań itp..
Ja na 99% kupię The Sims 4, więc chętnie podzielę się opinią jak się demo ma do pełnej wersji gry. Wiem, że wielu z Was uważa, że gry nie warto kupować, ale Ja zawsze staram się we wszystkim dostrzegać pozytywy, dla mnie szklanka jest zawsze do połowy pełna :) Mam nadzieję, że się nie zawiodę. |
@Mlecyk: print screen na klawiaturze i wklejanie np. do Painta :)
Autorka tego let's playa wyszczególniła kilka ważnych niedogodności - od tego łapania czasami ciężko będzie dotrzeć do części ciała, którą będziemy chcieli zmodyfikować, np. żeby zmienić kolor oczu trzeba zdjąć okulary... I trzeba się naklikać, oj, trzeba! |
No i myszka jest ponoć mało precyzyjna.
|
Czasami trzeba się trochę nagimnastykować, żeby uzyskać pożądany efekt, to fakt. Ale może to też w pewnej mierze kwestia wprawy.
|
Mlecyk, w takim razie polecam Frapsa :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oby działało w pełnej wersji...
|
OMG! Następny ficzer z klasyków usunięty! Przecież C było nawet w TS2. DDD: Teraz już z pewnością nie kupię tej gry~~
|
Ja po obejrzeniu Filmiku Madzi bo bardzo lubię jej filmy to na pewno kupię 4 nawet jeśli zdjęć nie będzie można robić klawiszem "C" to mi nie przeszkodzi w zakupie tej gry. Teraz tylko czekam na filmik twórców z trybu życia.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:58. |