![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
^ A czy przypadkiem nie było wspominane jakiś czas temu, że takie związki są niemożliwe? Pamiętam, że była o tym dyskusja.
|
Takich związków nie będzie w grze i mi to osobiście nie przeszkadza. Myślę, że tak powinno zostać. Niestety z tym wzrostem to pojechali tak, że hej... Nawet przez to nie będzie osobnych ubrań dla tych grup wiekowych, nie mówiąc już o tym, że nie sposób będzie odróżnić nastolatka od dorosłego.
|
up up, było :) Nastolatki mogą romansować tylko z simami ze swojej grupy wiekowej :)
|
No to trzeba czekać na woohooera :)
|
Cytat:
Kurde, myślałam, że ktoś oprócz mnie powstawia swoje czwórkowe twory, a tylko ja tak wyskoczyłam jak z konopi :P |
Na sto procent trzeba miec The Sims 3 na origin :) juz gdzies o tym pisali. Wiec "gosc od filmiku ktory uwaza ze the sims to gra dla dziewczynek" nie mial zadnych gier to wlasnie uwazam tak jak poprzednicy ze musial z kims dzielic konto ;)
|
Albo tak gada, że simsy są dla dziewczynek, a sam gra jak głupi :D
|
Ja jestem pewna w 100% że czwórki nie kupię. Samym CAS-em mnie nie przekonają. Jak będę chciała pograć bez Kreatora Stylu w półotwartym otoczeniu z ekranami wyczytywania i innymi ograniczeniami, to zagram w dwójkę. Tam przynajmniej są małe dzieci, baseny i do dwójki są przede wszystkim dodatki, akcesoria czy CC, a nie "sucha" podstawka. W porównaniu do trójki to już w ogóle czwórka jest dla mnie uboga i nie ma w sobie nic, co by mnie zachęciło do kupna (w końcu CAS będę mieć za darmo :D ). Zresztą od początku ta gra mnie nie "porwała".
|
TheBlackSheep, komentarze do fotek z CASu dajemy w tym temacie, tamten jest tylko na nasze fotki/filmy albo odnośniki do nich ;)
|
A to przepraszam. W takim razie proszę moda o przeniesienie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:52. |