TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18513)

HoUse_BabY 24.03.2005 13:39

Cytat:

Napisał rainne
a nie możesz po prostu zahaczyć opcję w opcjach grafiki (lub kamery, nie pamiętam) - "pokazuj wydarzenia specjalne"? bo chodzi Ci o filmiki dot. pierwszego razu, pierwszego pocałunku, itp.?
btw: opróżnij sobie skrzynkę z wiadomościami. nikt inaczej Ci nie odpowie :)

No właśnie weszłam w te opcje i zaznaczyłam enabled(mam po angielsku) i nie wiem czy dobrze :\ Drugie to bylo coś na D.. Diffucośtam... może powinnam zmienić??

P.S. Właśnie usunelam prawioe wwszystkie wiadomości ;)

rainne 24.03.2005 13:44

Cytat:

Napisał *Mila*
No właśnie weszłam w te opcje i zaznaczyłam enabled(mam po angielsku) i nie wiem czy dobrze :\ Drugie to bylo coś na D.. Diffucośtam... może powinnam zmienić??

P.S. Właśnie usunelam prawioe wwszystkie wiadomości ;)

enabled - to włączone, disabled - wyłączone. więc dobrze :)

HoUse_BabY 24.03.2005 18:09

Cytat:

Napisał rainne
enabled - to włączone, disabled - wyłączone. więc dobrze :)

no właśnie...i tu jest problem... niby wszystko powinno działać ale słyszę tylko muzyczkę a gra mi "przeskakuje" ;( a nie chcę wydawać forsy na nową karte graficzną :\ Nie wiem co zrobić...

Galantos 24.03.2005 18:23

czy jest jakiś kod, za pomocą którego można edytować poszczególnych simów, gdy one już są stworzone i sie nimi gra

Wampirencja 24.03.2005 18:41

Ząbi ;)

...czy można coś zrobić aby sim-zombi stał się z powrotem normalny? Bardzo, bardzo mi na tym zależy (a wycie zombi mi się śni po nocach ;P)

Feniks06 24.03.2005 18:52

Witam mam 2 pytania:

Na Gry.wp.pl przeczytałem że istnieje jakiś błąd który sprawia że bez patcha sim nie zdaje egzaminów bo za wcześnie z nich wraca czy coś w tym stylu. To prawda?

Pytanie numer 2: mój sim jest nastolatkiem i ma dziewczyne. Chodzi o to czy istnieje jakiś sposób żeby ta dziewczyna starzała się razem znim? Albo czy da się jakoś ją wprowadzić do rodziny? Cokolwiek co pozwoli mi się z Nią ożenić jak dorosnie mój sim?

Z góry dzięki za pomoc.

Biała dama 24.03.2005 18:55

Jakie są kierunki studiów????? proszę o szybką odpowiedź!!! I jeszcze jedno pytanie! czy jak mam w downloads tylko patcha na ciążę u nastolatków to będzie spoko chodziło???

Wampirencja 24.03.2005 18:56

Do: Feniks
Dzięki InSIMinator owi z modthesims2.com można wybrać na nastolatce opcję "make selectable" i po prsotu gdy nastolatek dorośnie zaprosić ją i właśnie tą nastolatką wybrać opcję "select age-> adult" czy coś takiego ;)

Galantos 24.03.2005 19:00

gdzie wgrać pobrane skiny?

Wampirencja 24.03.2005 19:03

Tam gdzie inne: C:\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Downloads

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:17.