![]() |
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
Monialka, owszem jest posąg Belli, trzymającej w rękach platynowy kryształ. Figura ta dostępna jest w ozdobach otoczenia, ale za Chiny się nie ruszy :) Zresztą nawet jak wyskakuje te okno z Osiedlowym Życiem, można zobaczyć jego kawałek.
Mateusz, pewnie temu komuś chodziło właśnie o ten posąg... Nie sądzę, aby po Jaskini Pokrzyku włóczyła się kolejna Bella. To byłoby już nudne... A w Miłowie jeszcze jej nigdy nie spotkałam :P Sprawdzałam nawet tym PRZYWOŁYWACZEM SĄSIADÓW z InSIMa, ale nie ma takiej. Ani w NPC, ani w innych kategoriach... Chyba, że w Default, ale to tylko jej duch, który po ponownym uruchomieniu gry i tak zniknie :P |
A gdzie jest ten posąg??
|
Magda, spójrz wyżej na mój post - tam wszystko pisze :) Posąg Belli znajduje się w ozdobach otoczenia.
|
Cytat:
Cytat:
Może lepiej to wrzucić na 1 stronę? |
Ritty, nie cytuj ze zdjęciami -.-
A co do sprawy z Bellą: spróbuję ją przywołać i zobaczymy co będzie xD |
Ja já kiedys przywolalam, postarzalam, wziélam jej wnuczké na spacer, a kiedy wrócily... a wlasciwie wrócila sama Lucja - wnuczka, a drzewo genealogiczne pokazywalo ze Bella... umarla!!! Ale simowie nie mieli tego wspomnienia!
|
Aaa, to o to chodzi :)
I to jest już prawdziwa wersja? |
Nie wiadomo. Ale sprawdziłam to, co napisał/a Fever, o tym Kawalerze, i się zgadza!
|
Prawdopodobnie tak.
Ale po to cytowałam ze zdjęciami, żeby to wkleić na 1 stronę. -.- I tak są małe. |
Mi tam się nie chce za bardzo mieszać w te pierdoły z Bellami :P I tak Mortimer ożenił się z którąś z nich i myślę, że to była ta prawdziwa, bo jakaś podobna.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:30. |