![]() |
Witam, mam pytanie. Otoz jak ustawic u pracownika zeby byl kierownikiem? i da sie na parceli prywatnej zeby byl kierownik czy nie za bardzo?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sługus,magazynowanie i winda
No więc tak:
1.Zbudowałam drugiego Sługusa i dałam płeć męską.Miałam złotą odznakę w sprzedawaniu,złotą w robotach,srebrną florzystki i srebrną w robieniu zabawek a on odziedziczył: srebrną w obsługiwaniu klientów przy kasie brązową w magazyniowaniu No to jakim cudem,jak ja ani jednej ani drugiej odznaki nie mam(moja simka w ząb w ząb nie zna się na kasach i na magazynowaniu :P ) 2.Zatrudniłam magazyniera(jakby coś->sorrki za błąd ortograficzny xP ) a ten to mi tylko postał trochę,wydarł się na simkę i porzucił pracę. Później zatrudniłam babkę od magazynowania-> podobnie jak z facetem,tylko uzupełniła JEDEN PRZEDMIOT!! Ja nie wiem,co się z nimi dzieje. Mam sługusa,który umie magazynować,ale ja chcę,żeby on pomagał mi sprzedawać i gotować!! Czemu tak się dzieje z ludźmi od magazynowania?? 3.Zbudowałam widnę(na górze winda na dole szyb) i kazałam simce jechać na piętro.Zaczęła tupać,tak jakby nie mogła się tam dostać. No to zbudowałam odwrotnie(na dole winda,a na górze szyb) Skutek->identyczny. Pojechać nie chciała. To co ja mogę zrobić,żeby mi ta to durne piętro pojechała?? PS:Z góry thx za odpowiedzi |
3.Ja zrobiłam tak tylko na pierwszym piętrze dałem winde i na drugim winde i bez szybu.Moze zadziała.
|
3.Szyb jest od tego ze masz 3 piętra na dole sklep ,wyzej nic i i ostatnie dom.Np:chcerz aby sims pojechal na 3 piętro i zeby ni bylo dostępu na 2
|
Mam pytanie ...
Czy w WB jest jakis nowy kod, żeby zamienić parcelę mieszkalną na np. parcelę publiczną ? Bo ten changeLotZoning nie działa :/ Bardzo mi na tym zależy :/ Wie ktoś ._. ? |
a może wielkość litek jest u ciebie ważna!?
|
Cytat:
|
Cytat:
changeLotZoning residential - Mieszkalną changeLotZoning community - Publiczna changeLotZoning greek - Bractwo studenckie changeLotZoning dorm - Akademik changeLotZoning secretsociety - Tajne stowarzyszenie |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:44. |