![]() |
Sprobowalam przeskanować downloads i scignelam cleanera - co prawda gra mi chodzi szybciej, ale nadal nie moge zainstalować zestawu ! :(
Czy mogłaby tu pomóc reinstalka the sims 2 i dodatkow ?... |
pierwsze wrazenia
a więc zestaw poszedł szybciutko ciach bach trach i już.Gram sobie a tu nie ma opcji......CIASTECZKA ŚW.MIKOLAJA załamanie kupilam gazówke mikrofale i......nici:(!!A tak ps to jest subcio!!
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie trzeba mieć pkt-u gotowania. |
Cytat:
|
"Udało się, to cudo widnieje już na mojej półce - WSPANIALE ! Teraz... wkładam dysk do napędu... widzę, klikam - przycisk po przycisku - jest. Widzę ikonkę ... klikam - tradycyjnie dwa razy - i widze... Super. Gram i gram... moja simy mają dzieci... przebieram się za mikołaja i cóż widzę ? Szczęście... szczęście małych dzieci myślących, że przyszedł do nich Mikołaj... Jakie to zadziwiające, że zwykła gra tak bardzo odzwierciedla nasze prawidzwe życie..."
Chciałam to ująć z lekka poetycznie ;]. A teraz powiem tylko tyle: "Teraz ... teraz wystarczy tylko czekać aż "chłopaki z Maxisa" wymyślą Simsy2 Zwierzaki... pewnie pomysł już jest... Niby dlaczego mamy pozbawiać nasze Simy - prawie ludzi - najlepszego przyjaciela...? Moje simy narzekają czasem na samotność..." |
Duża rolę odgrywa tu tez to czy macie płyty orginalne czy macie piraty.
Jesli orginał to nie powinny sie dziac dziwne rzeczy, najdrozszy sprzet kilka punktów gotowania i wszystko (Ciasteczka sa w deserach !) . Jesli jest wam naprawde ciezko i nie dacie rady sami , proszę, zerknijcie ten poradnik na stronie Sim Passion. To poradnik na kolacje połączona z impreza noworoczna. Oczywiscie mozna to rozdzielic, ale ten poradnik jest połączoony 2 w 1. http://www.simpassion.pl/index.php?d...wieta_poradnik |
Miałam dzisiaj do wyboru kupno NŻ lub ZŚ... Wybrałam ZŚ, ale sądząc po Waszych opiniach (większość negatywna) popełniłam błąd ;/ Ehhh... trudno, za 2-3 dni sama sie przekonam jak już mi przyślą...
Więc... chciałam się dowiedzieć co Wam się podoba w tym "mini-dodatku" ? |
Cytat:
Dla mnie bardzo się podoba ten dodatek i choc nie dostrzegłam jeszcze za dużo jego uroku ponieważ mam ten dodatek od niedawna dokładniej od 24 grudnia . Każda gra która posiada w sobie cząstke świat bardzo mi sie podoba bo kazda ma w sobie tę magię świąt . Tez mogłam wybierac pomiędzy dodatkami , ale wlasnie m.in z tego powodu wybralam ten dodatek. Inni twierdzili ze jest w nim malo nowych interakcji. Według mnie jest ich masa, poniewaz potrafie to dostrzec,nie jestem równiez podle wymagająca. Te swieta sa wziete z zycia i to mi sie bardzo podoba . Nowe przedmioty, obiekty ,ta atmosfera w simach ... łaczy sie z ta w zyciu codziennym. Długo by wyliczac co mi sie podoba . Ale mysle ze Ty równiez bedziesz zadowolona . |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:30. |