![]() |
Odp: Fontanna życzeń...
Ojj.
Niepokojące to zaczyna być... Zżera mnie ciekawość, to tak na marginesie ^^ Wydaje mi się, że schodzisz z tematu. Po coś musiała być ta fontanna życzeń, czyż nie? Bo aktulanie to jest jak postać epizodyczna - ubarwia opowiadanie, ale nic nie wnosi... Ciekawe, lekkie i miło sie czyta, ale coraz mniej mnie to zaskakuje... Ale jeszcze ostatni odcinek, prawda? btw., pytanko dla Wan - czy ty miałaś opracowany plan FS od początku? To nie jest żadnym wyrzutem, jestem po prostu ciekawa ;.) |
Miałam... od samego początku... trochę się pozmieniało i wgl.
ale i tak to fs kiczowate wyszło :< Szukam teraz jakiegoś natchnienia, na coś bardzoo super xDD |
Świetne, wiedziałam, że coś się musi popsuć:)
A tak btw. Lorette zrób może jakąś fantastyczną historię, bo te świetnie ci wychodzą! |
Vanillko - Nie rób mi tego !
To nie może byc ostatni odcinek ! Ono jest świetne. Zgadzam się z Nestą, co do fontanny ;) ... Świetne ! :) 100/10 |
Hm.
Hmm. Hmmm. Błąd: Przy wiadomości GG od Moniki źle napisałaś BB-codes z [i] : ) Odcinek. Fajny. Trochę dziwne z tą fontanną, tak nagle się pojawiła? Dam 9/10, bo czuję dziwny niedostyt ... =) |
mogło by być jeszcze parę odcinków;)
|
Ale po co robić z tego dłuuugiego tasiemca?
Nawet nie mam pomysłu co by mogło dalej być... xP |
A zrobisz jeszcze nowe FS?
|
Wiesz co, rain... zaczynam popadać w kompleksy jak czytam inne fs, to się zastanawiam, jak wgl może wam się podobać moje?! Miałam "świetny" pomysł na fs, ale okazało się, że... fs o bardzoo podobnej tematyce jest już. Zupełnie nie mam weny na coś nowego, muszę coś przeczytać, to może pomyśle =P
|
Czy mi się dobrze wydaje, że skończy się to jak "Ania"?
Przynajmniej wg mnie właśnie do tego zmierza. A z nowym FS, powiem tyle: natchnienie nie zawsze przychodzi łatwo. Poza tym, napisałaś 3 świetne FS w rok- to bardzo dużo. Mnie po dwóch FS zaczynają się wyczerpywać tematy- a co dopiero po trzech. Poza tym, teraz na forum mamy taką różnorodność, że trudno znaleźć coś naprawdę oryginalnego. Ciebie ciągnie do fantasy. Nie mój typ, ale są osoby, które lubią historie o duszkach czy wróżkach. Może zrobiłabyś coś dla nich- chociażby dlatego, że lubisz pisać. To jest rada z punktu pisarza, a nie czytelnika. Odcinek fajny. Fajny zwrot akcji ;). Oczywiście czekam na ostatni odcinek :) 9/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:52. |