TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Osiedlowe Życie - Masz pytanie? Zadaj je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46252)

Ritta6 27.09.2008 12:38

Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !

Witam! Z góry przepraszam, jeśli moje pytanie jest w złym dziale.
Mam dziwny problem. Odkąd moi simowie zamieszkali w bloku - przestali się starzeć. O.O Trochę mi to przeszkadza, bo moje świeżo upieczone małżeństwo "zaciążyło" i od tygodnia ani śladu tej ciąży. Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem?

Miyoki 27.09.2008 12:43

o_O

Pierwszy raz takie coś słyszę ... dziwne to...

Może to przez jakiś kod? Albo dodatki?

mateusz812 27.09.2008 13:02

a mnie coś trafia! sim przechodzi przez drzwi (w bloku czy mieszkaniu) i zostają one otwarte na wieki wieków amen x/ to jakis blad gry?

blakistoni 27.09.2008 14:35

Cytat:

Napisał mateusz812 (Post 868093)
a mnie coś trafia! sim przechodzi przez drzwi (w bloku czy mieszkaniu) i zostają one otwarte na wieki wieków amen x/ to jakis blad gry?

:O
Chyba tak..mi się zamykają o.O

kubuss 27.09.2008 16:29

Ritta6 - może masz włączony kod aging off ?? Weź wpisz aging on i napisz czy się starzeją.

Ritta6 27.09.2008 18:24

Nie, żadnych kodów nie mam włączonych. Próbowałam już aging off/on, ale bezskutecznie. Wygląda na to, że przydałaby się reinstalacja całych simsów, ale mam tyle dodatków, że mi się to nie uśmiecha. :(

Björk 27.09.2008 19:07

Cytat:

Napisał mateusz812 (Post 868093)

Nie - to nie błąd gry. Mi często się tak robi jeżeli powieszę zaraz nad drzwiami żyrandol. Sprawdż czy go czasem nie umieściłeś na kratkach które zajmują drzwi :)
A może coś postawiłeś w pobliżu drzwi (fotel, wannę, kibel ;))? To też sprawia, że drzwi się nie zamykają :)

pozdro

Dementori 27.09.2008 20:55

ja mam dziwny błąd - mam simkę czarownicę. i jak kilkam na nią i biorę rzuć czar... to te czray sa na szaro i nie da sie na nie kilknac. co robic?

Mamełe 27.09.2008 21:13

Cytat:

Napisał Dementori (Post 868397)
ja mam dziwny błąd - mam simkę czarownicę. i jak kilkam na nią i biorę rzuć czar... to te czray sa na szaro i nie da sie na nie kilknac. co robic?

A składniki do czarów masz? Bo sama umiejętność to za mało.

Ritta6 27.09.2008 22:09

Rozumiem, że nikt inny nie ma problemu z nie-starzeniem się simów w blokach? Zaznaczam, że na zwyczajnych parcelach mieszkalnych - w domkach - simowie normalnie się starzeją. I z nikąd dla mnie ratunku? :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:28.