![]() |
Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !
Witam! Z góry przepraszam, jeśli moje pytanie jest w złym dziale.
Mam dziwny problem. Odkąd moi simowie zamieszkali w bloku - przestali się starzeć. O.O Trochę mi to przeszkadza, bo moje świeżo upieczone małżeństwo "zaciążyło" i od tygodnia ani śladu tej ciąży. Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem? |
o_O
Pierwszy raz takie coś słyszę ... dziwne to... Może to przez jakiś kod? Albo dodatki? |
a mnie coś trafia! sim przechodzi przez drzwi (w bloku czy mieszkaniu) i zostają one otwarte na wieki wieków amen x/ to jakis blad gry?
|
Cytat:
:O Chyba tak..mi się zamykają o.O |
Ritta6 - może masz włączony kod aging off ?? Weź wpisz aging on i napisz czy się starzeją.
|
Nie, żadnych kodów nie mam włączonych. Próbowałam już aging off/on, ale bezskutecznie. Wygląda na to, że przydałaby się reinstalacja całych simsów, ale mam tyle dodatków, że mi się to nie uśmiecha. :(
|
Cytat:
A może coś postawiłeś w pobliżu drzwi (fotel, wannę, kibel ;))? To też sprawia, że drzwi się nie zamykają :) pozdro |
ja mam dziwny błąd - mam simkę czarownicę. i jak kilkam na nią i biorę rzuć czar... to te czray sa na szaro i nie da sie na nie kilknac. co robic?
|
Cytat:
|
Rozumiem, że nikt inny nie ma problemu z nie-starzeniem się simów w blokach? Zaznaczam, że na zwyczajnych parcelach mieszkalnych - w domkach - simowie normalnie się starzeją. I z nikąd dla mnie ratunku? :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:28. |