![]() |
Odp: Zalety i wady The Sims 3.
Cytat:
Jak dla mnie to brakuje mi niektórych opcji interakcji, które niby nic nie wnosiły do samej gry, ale były miłym dodatkiem i fajnie wyglądały np. możliwość skakania na łóżkach i sofach, czy różne gry między dziećmi (jak na razie tylko berka widziałem) itp. :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ostatnio bardzo mnie denerwuje to, że simy na masę adoptują dzieci. Mam nadzieję, że ktoś wymyśli moda blokującego to :/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
przecież zarabianie w simsach jest banalnie proste. za jeden obraz dostaję średnio 3-4 tysiace S. co do pragnienia życiowego, przyjaciół, poznawania ludzi. - wy wybraliście taką drogę a ja inną. mój sim jest samotnikiem i pracoholikiem i nie mogę robić rzeczy sprzecznych do jego charakteru. dlatego zdobywanie przez niego awansu jest dla niego sprawą piorytetową. i śmiem twierdzić, że awans na najwyższy szczebel kariery jest banalny. Cytat:
|
Cytat:
A co do dzieci to to jest strasznie wkurzające, zauważyłem, że simy je adoptować zaczynają jak już są długo dorosłymi i nie mają jeszcze małżonka. U mnie to prawdziwa plaga! Zadek - 3 bachorów wzięła, Clavell - 2 i jeszcze jakieś rodziny nabrały. Jakie to idiotyczne. Nie cierpię, jak mam w drzewku genealogicznym sima, który ma masę adoptowanych dzieci bez mojej wiedzy! I to jeszcze samotne simy! W ogóle kto to widział, żeby samotny rodzic adpotował dziecko. W realnym świecie nie daliby chyba singlowi :(( |
Sim na ostatnim szczeblu kariery wojskowej pracuje tylko jeden dzień - bodajże od 7 rano do 1 w nocy, coś takiego.
|
To jest taka opcja gdzie widać drzewo genealogiczne innych simów ?? ( nie tych którymi gramy). Bo też czasami widzę sąsiada z nowym dzieckiem i jestem ciekawa skąd je ma. Da się to sprawdzić bez zmieniania aktywnej rodziny?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:29. |