TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Afbuster 01.06.2009 05:13

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał Szynszyl (Post 1034944)
Czy wie ktoś może w jaki sposób przygotować potrawę z określonych składników? Mój sim chciał zrobić danie zawierające bodajże Rybę Śmierci (co swoją drogą nie brzmi zbyt rozsądnie :D) Czyżby trzeba było się pozbyć z lodówki i ekwipunku wszystkich innych ryb, aby się powiodło?

musisz mieć 10 poziom gotowania nauczyć się przepisu ambrozja i zdobyć oprócz ryby śmierci owoc życia

to chyba jedyny przepis z tą rybką

Liam 01.06.2009 07:17

Mam pytania:
1. Ktoś tu pisał że postacie takie jak Zack, Marcela, Travis Chase, Brianna, Liam O'Dourke oraz oficer Roscoe nie ma w grze i że będą dostępne tylko po premierze czy to prawda?
2. Jaki jest link do strony gdzie znajdują się te simy? (Proszę o dokładny link)

Ilona 01.06.2009 08:54

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1034952)
Nie można połączyć rodzin ?

można,wchodzisz w edycje miasta i łączysz rodziny,które chcesz,jest opcja eksmituj razem albo członków rodziny osobno

Levkoni 01.06.2009 11:48

Dla wszystkich niepewnych od razu napiszę żeby było jasno, że jak masz wystarczająco dużo kontaktu z jakimś simem to pojawia się opcja "zaproponuj wprowadzenie się" i normalnie bez żadnego ślubu sim może się wprowadzić do przyjaciela.

Ja mam za to pytanie. Czy wam też się tak dzieje, że wchodzicie grać jakąś rodzinką a w tym czasie inna rodzina znika?? Jej dom pozostaje pusty, nie ma ich w kontaktach. Już tak mi się zrobiło parę razy i musiałem wczytywać poprzedniego save, a nie zawsze udało mi się zapisać dobrze i często musiałem nadrabiać spory kawałek gry :( Myślałem, że to się ma do zapisywania gry czy coś ale dziś wszedłem w jedną rodzinę, patrze zniknęli sąsiedzi, potem wczytałem save grałem znów tą samą rodziną i zniknęły dwie inne rodziny. Potem grałem inną rodziną i zniknęła znowu jakaś rodzina. Się strasznie wkurzyłem, musiałem zaczynać od save z wczorajszego dnia. Czy ktoś wie o co z tym chodzi??

Nieidealna 01.06.2009 12:32

Mam pytanie:
Czy w TS3 można samemu budować parcele publiczne,czy tylko domy dla rodzin?

Ilona 01.06.2009 12:41

Cytat:

Napisał asia12 (Post 1035059)
Mam pytanie:
Czy w TS3 można samemu budować parcele publiczne,czy tylko domy dla rodzin?

można,budujesz dom,potem klikasz na niego i jest opcja zmień właściwość parceli-czy coś takiego,ale nie ma wyposażenia dla parceli publicznych takich jak restauracja czy sklep

Orzechowo 01.06.2009 12:56

Ja też mam pytanie: podobno da się zbierać nasionka i je zasiać. Z nich wyrasta roślina. Czy to coś daje (jakieś owoce albo simoleony)?

Peyer 01.06.2009 13:26

Daje to owoce i warzywa które są nam niezbędne do gotowania.

Magic7 01.06.2009 13:48

Ja mam takie pytanko... Jak stworzę sobię ze siorą dwie rodzinki, ona wprowadzi swoję do jednego doma, a ja swoją do drugiego domu i czy jak ona będzie grała swoją rodziną to w tym samym czasie, będzie się starzeć moja rodzina, nawet gdy nią nie gram ?

aluminium. 01.06.2009 13:52

A czy te warzywa można kupić??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:28.