![]() |
Odp: Co byście chcieli zmienić w Trójce?
Cytat:
@down - to trzeba było wcześniej napisać a nie zmuszać mnie do spamowania |
chodzi mi o zabawę w berka takiego wodnego bo było coś takiego w the sims 2.
|
Ja bym dodała płynne dorastanie, miesiączki u Simek, pryszcze.
|
no trądzik u nastolatków mógłby być bo było coś takiego w the sims 2.
|
Ja bym dał więcej styli pływania, bo to przeesada ; )))
|
Ja chciałabym, żeby zamiast tego marsjańskiego bełkotu, simowie rozmawiali ze sobą po " ludzku ". W ustawieniach byłaby opcja " ustaw język " np. polski, angielski... No i to, żeby można było wykonywać parę interakcji np. jeść ciastko w kawiarni, a przy okazji pić kawę.
|
Ja chcę żeby gra była TRUDNIEJSZA. Moim zdaniem zdobywanie poziomów gwiazdorstwa jest za łatwe. Zaprzyjaźnisz się z jakąś osobistością i już rozdajesz autografy za byle g....
|
Vanillia O to właśnie chodzi. To jest ich język, a nie leniwość twórców gry. Mnie się on osobiście podoba:D
Ja zmieniłabym długość wykonywania czynności. Ja moim simem, który pracę ma o 8:00 wstaję 0 3:00 by mógł się umyć, ubrać, zrobić śniadanie. Bo jak wstaję o 6:00 to ledwo co się załatwi i umyje odjeżdża to już samochód spod domu. Mycie się czasami 1,5 godziny...no ludzie! Dodałabym też pogodę np, deszcze, burze itd. Byłaby prognoza pogody w telewizji i by mówili czy będzie padać lub czy będzie słonecznie. Trzeba by było posiadać parasolkę, bo jak simy by zmokły pojawiał by się ujemny nastrójnik "Mokry" czy coś w ten deseń. Przydało by się też dodanie ciepłoty ciała simów, tak jak to było w TS2 CPR*. Jak wcześniej mówiłam byłaby prognoza pogody, mówiła nam czy będzie chłodno, czy zimno. Dodali by kurtki w których simom było by ciepło i ciepłota ich ciała nie spadała. Ale gdy wyjdzie się w kostiumie kąpielowym ciepłota simów opadnie i trzeba było by się ogrzać. Ale jak? Dodali by kaloryfery! Dałoby się ustawić na 0, 1, 2, 3, 4 lub 5. Bardzo mi tego brakuję. *Cztery Pory Roku |
Moje pomysły
Przepraszam jesli piszę nie w tym wątku co trzeba ale fajnie by było jakby można było pływać w morzu, nurkować, pływać łódką, opalać na plaży, wpinać się w górach albo chociaż na siłowni na sztucznej skałce, skakać z samolotu na spadochronie, kosić trawę przed domem. Mamy wampiry, gnomy, teraz będą wilkołaki a nie mamy jakiś NORMALNYCH życiowych zachowań jak choćby odkurzanie dywanów, czy myjnia dla samochodów. Najbardziej mnie wkurza ten nierealny simowy upływ czasu. Mój sim na wstanie z łóżka, zrobienie siku, umycie zębów, wzięcie przysznicu i zjedzenie śniadania potrezbuje z 5 simowych godzin zaczym jest gotowy do wyjścia do pracy!
|
Chciałabym zmienić system kupowania łóżek na osobne ramy i osobne materace, jak w życiu. Irytuje mnie to, że czasem łóżka, które mi się podobają, są z tych tańszych i mają beznadziejną energię, mam ten problem zwłaszcza przy jednoosobowych i piętrowych - a tak, kupowałoby się ramę łóżka, która się najbardziej podoba, i osobno najlepszy z materacy ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:06. |