![]() |
Odp: Błąd aktualizacji...
Dzięki, pobrałam EA manager download, trwa pobieranie gry, niestety internet mam wolniejszy, ale poczekam, na jutro spokojnie będzie. Jak się pobierze to muszę to na płytę zgrywać czy jak?
|
Gra się pobierze i zainstaluje z dysku twardego.
Żadne zgrywanie na płytę nie jest wymagane. |
ok moj problem sie rozwiazal juz ;] musialam znowu przeinstalowac gre i na szczescie zaktualizowal sie do najnowszej wersji ;D i jak narazie all dziala, pozdro :)
|
ściągnęłam, zainstalowałam, naciskam w managerze "graj" i nic się nie dzieje. Ja naciskam na pulpicie na skrót gry to pojawia się okienko że (...) nie jest prawidłową aplikacją systemu win32.
|
Simsy 3 już mi działają, lecz muszę je zaktualizować, jak to zrobić?
|
Przez Launchera i EADM. Kiedy uruchamiasz TS3 WP, pojawia Ci się Launcher, powinien zgłosić, że jest dostępna aktualizacja; a że masz, jak widzę, tylko podstawę i WP, to zainstaluje się to, co trzeba, o ile zainstalowałaś EADM. Chociaż...
Kowalino, wiesz może, czy pobrane przez EADM pliki instalacyjne są przechowywane gdzieś na dysku? |
Plik instalacyjne gdzieś się pobrać musiały, jednakże sam nigdy z funkcji EA nie korzystałem.
Pliki instalacyjne możliwe, że są tymczasowe, więc po pobraniu i zainstalowaniu gry się usuwają. Więc możliwe, że grę pobiera do folderu "temp" zlokalizowanego w Win7/Vista: C:\Users\Kowalino\AppData\Local\Temp W Xp już nie pamiętam, ale mniej więcej podobna lokalizacja. Możliwe też, że są gdzieś w folderze EAdownloadManager. |
Przeszukałam parę folderów i nigdzie nie znalazłam plików instalacyjnych, więc pewnie są usuwane; zresztą, jak się ma np. tak jak ja podstawę, WP i Karierę, to lepiej zaktualizować każdy dodatek, a EADM tego nie zrobi. Poza tym ja i tak pobieram je na dysk - zawsze mogą się przydać, zwł. w przypadku reinstalki, bo niby czemu za każdym razem mam je od nowa ściągać?
|
aktualizacja the sims 3
pobrałem aktualizację the sims 3 i gra nie chce iść. czy ktoś wie jak anulować tą aktualizację?
|
@up - możesz pisać jaśniej, bo nie bardzo rozumiem? Jeśli chcesz zagrać podczas aktualizacji, to nic z tego... Jeśli zaś po zainstalowaniu aktualizacji gra nie chce Ci odpalić... jaka to wersja, skąd pobrałeś, czy masz jakieś dodatki z internetu (np. ModTheSims) albo mody? A przede wszystkim - co się dzieje, kiedy próbujesz odpalić grę?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:49. |