![]() |
Odp: Ciąża - Pogawędki
Hej, a znacie taką ciekawostkę: gdy mamy simkę w ciąży,mozemy spytać jakiegoś lekarza( nie może być w naszej aktywnej rodzinie) "zapytaj o płeć dziecka"? to będzie chyba w "przyjaznych" Wtedy nad simem/lekarzem pojawia się chmurka,po której widać, czy bedzie chłopiec cz dziewczynka. Jeśli to już było w tym temacie, to przepraszam wszystkich bardzo:redface:
A co do tematu,to na prawdę ciekawy:) |
O, ciekawe, sim fun, ale jestem bardzo ciekawa czy to prawda... Musze znaleźć jakiegoś lekarza w AP, pomysły? :D
|
Mój sim jest lekarzem i zrobił dziecko swojej sąsiadce. W interakcjach z nią miał by określić płeć tego dziecka, więc działa to też w drugą stronę.
|
Cytat:
|
Ew. jak nie możesz znaleźć lekarza, to zatrudnij jakiegoś sima i zobacz jego szefa/współpracowników. :D Ja tak robiłam, jak szukałam też kogoś tam.
|
W AP lekarzami są Hailey Shepherd i Gavin Pinkerton.
|
o, dzięki! przyda się, jak odpalę grę to sprawdzę =DD
|
Ja raz w Sv moja simka zakochała się, w swoim szefie i ten zerwał ze swoją zoną a wziął ślub z moja simką i ta jak zaszła w ciąże to się swojego męża spytała o płeć dziecka ;).
|
A ktoś wie ile czasu simka musi słuchać tej muzyki dla dzieci i oglądac tv? Próbowałam ok. 3 godz. simowe i nie działało XD
|
Ja najwięcej :>
Ile się da :> |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:43. |