![]()  | 

Odp: Pytania i Odpowiedzi 

skad mogę wziąć Wieże Eiffle? 
	 | 

Wpisujesz kod testingcheatsenabled true, potem wpisujesz kod buydebug on, wchodzisz w tryb kupowania mebli, będzie tam nowa ikonka "znak zapytania" i tam są wszystkie obiekty, których twórcy użyli przy tworzeniu terenów podróży, gdzieś tam będzie też wieża Eiffel'a :D Ponoć niektórym wchodzi to bez kodu testingcheatsebaled true, ale to już sama sobie sprawdzisz czy będzie on konieczny czy nie. 
	 | 

Mam 10 poziom wędkowania i nie natrafiłam na żadne miejsce w którym są ryby mimie, dlatego pytam gdzie dokładnie można je znaleźć. Również we Francji po jednym dniu sprzedawcy nie ma, mało tego dał mi do wykonania zadanie i teraz nie mogę go skończyć, bo tego kolesia nie ma.... mi również Simy z wakacji młodsze wracają.... 
	A gdzie wieża Eiffla ślepa jestem, ale jej nie widzę, a ponoć jest.... ehhh bez łatki chyba nie pogram. :(  | 

Cytat: 

| 

Też nie znalazłem wieży Eiffla we Francji. Mało tego, Francja to chyba najbardziej "uwalona" okolica podróży. ;) Wiem tyle, że jest na pewno: w budynkach niedostępnych w normalnym budowaniu jest zarówno wieża Eiffla, jak i Łuk Triumfalny! :) 
	 | 

Miał ktoś okazję z kluczem do grobowca Isael i z kluczem do grobowca Jana Nectaux? Oba są pod nektarnią. Już trzeci raz mój sim siedzi we Francji i nadal nie może dostać tych okazji, tylko ciągle mu nektar każą robić :/ 
	 | 

Cytat: 

ja mialam tylko klatwe od mumii ;p  | 

Tak, Simka spała w sarkofagu. Złożyłam go z części znalezionych w grobowcach - za którymś razem trafił mi się Przeklęty Sarkofag Królów. Wygląda tak: 
	[IMG]http://i47.************/33boea8.jpg[/IMG] Żeby odwrócić "efekt mumii", trzeba się przespać w Błogosławionym Sarkofagu Królów. No i właśnie mam taki problem, że wygląd Simki powrócił, ale zachowanie się nie zmieniło. Nawet mieszkańcy miasta nadal mają odruch wymiotny na jej widok :D Co dziwne, podczas podróży wszystko wraca do normy (a w SV mam dalej powtórkę z rozrywki).  | 

Hmm  
	Jestem w Francji i dostałam zadanie sprawdzenia piwnicy. Schodzę do piwnicy, wkładam klucz, przechodze przez drzwi i nie wiem co dalej. Mam 3 posągi i 2 kolorowe dywany niebieski i czerwony, próbowałam poustawiac te posągi na rózne sposooby ale drzwi sie nie chcą otworzyc, wie ktos co trzeba zrobić?  | 

Cytat: 

| 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:57. |