![]() |
Odp: Problemy z misjami
Cytat:
fryciuuniaaa tutaj opisalam jak sobie poradzialm z ta misja http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53002 |
No ja biegam od piramidy do piramidy i jak na złość mumi nie ma :/ była jedna to ją zlikwidowała :/
Cytat:
Oki zrobię jak napisałaś w tamtym temacie, ale mam jeszcze jedno pytanko. Napisałaś, że musiałaś ustawić szanse na mumie na zawsze. O co chodzi? |
Fryciuniu na następny raz użyj opcji Edytuj post.
Mamełe chodzi chyba o edycję terenu wakacyjnego. Wchodzisz tam na parcelę publiczną i ustawiasz sarkofag, czy właśnie jakoś tak. ;) |
Cytat:
2. wpisujesz kod testingcheatsenabled true 3. wpisujesz kod buydebug 4. wchodzisz w kupowanie i kategoria "?" 5. wchodzisz w elementy grobowca wybierasz sarkofag (wszystko jedno jaki) i stawiasz. Wciskasz ctrl+shift i klikasz myszka na sarkofag i tam bedziesz miec opcje wlasnie szanse na mumie i trzeba ustawic na zawsze. Najlepiej poustawiac sobie kilka sarkofagow, poniewaz mumia wychodzi tylko 1 raz a nie zawsze za pierwszym razem przeklnie. |
Mamełe, a ja miałem tak, że w Sfinksie moja Simka weszła do komnaty z 4 sarkofagami i wszystkie mumie wyszły, a także zaatakowały i schowały się do sarkofagów. Następnie moja simka przespała się w sarkofagu i podczas snu wyszła 1 mumia jeszcze raz. :P
|
udało się :) trochę na przekrętach ale jest :) Dzięki wielkie za pomoc :*
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziękuje ślicznie za podpowiedz ale nadal go nie widze nie wiem może to jest problem z moją grą że mi go nie pokazuje bo naprawde go nigdzie nie ma:(
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:31. |