![]() |
Odp: Gra się wyłącza - ostateczny temat.
kiedyś też tak miałam i nie jezdziłam na wakacje żeby zapobiec problemowi.
Chciałam jeszcze dodać co do mojego problemu powyżej, że zanim gra się zawiesza, twarz mojej simki przybiera różny kolor - raz czerwony a częściej zielony a w raporcie po wyłączeniu gry znów widnieje: Instruction data -l not found. Nijak nie da sie tego DasmX86.dll aktywować. Wrzuciłam go ale nie działa. Nie chce się uruchomić poprzez start - uruchom. Zainstaluje najnowszy directx - nie wiem czemu ale może akurat coś to da. Następnie odinstaluje wszystkie dodatki i te ze store i inne. Jak nie pomoże to robie formata. Niby komputer nowy, około tygodnia ma ale nie wiem co tam od nowości wgrali, a czasem zachowuje się dziwnie. |
Jak mam zainstalowane Zwierzaki gra co jakiś czas się wyłącza.. Próbowałam wielu rzeczy nawet pisałam do EA, nic nie pomogło
|
Ja rozwiązałam swój problem- okazało się, że mam dwie karty graficzne w laptopie, gra przypisała sobie zintegrowaną zamiast drugiej, dużo lepszej. Ustawiłam jak trzeba i śmiga aż miło - oczywiście nie biorąc innych problemów bugów itp. Ten problem w każdym razie rozwiązany. Aż strach co będzie po 4 porach roku!
|
Ja mam z kolei taki problem, że za każdym razem kiedy chcę wyjść do menu głównego to wywala mnie na pulpit i wyskakuje komunikat: gra przestała działać i zostanie zamknięta. Czy ktoś miał taką sytuację albo wie czym to może być spowodowane? :|
|
Miałem formatowanie kompa (myślałem że to pomoże na wywalanie) lecz niestety nie pomogło. Gra wywala po 2 godzinach z informacją o błędzie. Nie mam nic z nieoficjalnych stron, tylko kilka dodatków ze store. Dodatki to po zmroku i wymarzone podróże. Czy w ogóle istnieje jakieś rozwiązanie tego problemu? :(
|
Gdy wyłączam grę różnymi sposobami zawsze pokazuje mi się błąd zapisu 12 lub 16,15 i nie wiem jak to naprawić ? pomocy
|
Czy ktoś z Was znalazł konkretny, działający sposób na to, żeby gra się nie wyłączała? U mnie dzieje się to notorycznie, pogram z godzinę i wywala mnie na pulpit... Przez to tracę całą ochotę na granie, zanim zdążę się dobrze rozkręcić wszystko się wyłącza.
|
Czy wiecie może czemu gra się wyłącza do pulpitu? Czasem po 10 minutach, czasem po 2 godzinach? Mam tylko oryginalne dodatki, i ze store parę rzeczy,
mam dużo miejsca na dysku, i wymagania sprzętowe większe niż gra chce. Zmniejszyłam nawet opcje z na maksa na mniejsze i nic. Pomóżcie |
wejdź w moje dokumenty i zmień nazwę folderowi z gra na np.ts3-1,następnie odpal grę i pograj,aby sprawdzić czy nadal Cie wyrzuca do pulpitu,mam jeszcze pytanie czy przed wejściem do gry włączasz wentylator na karcie graficznej i czy w ogóle wszystkie wentylatory chodzą i kiedy ostatnio czyściłaś kompa sprężonym powietrzem?
|
Od kiedy zainstalowałam The Sims 3 Cztery Pory Roku po kilku minutach grania simami coś mi się ścina i wywala mnie do pulpitu, nigdy nie miałam jeszcze takiej sytuacji.. a ja niestety jestem kompletnie zielona w sprawach mojego laptopa.. kompletnie nie mam pojęcia czy 452GB to wystarczająca ilość na Simsy
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:14. |