![]() |
Odp: simy by 0lka
Bez żadnych zastrzeżeń (znowu :D)
Po prostu wspaniała :) 10/10 |
Tak sobie przeglądam twój temacik z simkami, i jedna rzecz mi się nasuwa na myśl. Może i tworzysz ładne simki, ale to żadna sztuka zrobić w miarę ładną simkę i wrzucić ją na tło jakiejś podłogi i ściany. Fajnie się ogląda prezentacje tematyczne, zrobione z jakimś pomysłem. A u Ciebie w większości przypadków strasznie to kuleje... Mam czasami trochę wrażenie jakbyś robiła te parę fotek dla świętego spokoju, tylko żeby coś wrzucić. Nie ilość, a jakość się liczy;)
|
Cudna ^^
I po części zgadzam się z Mizią - umiesz tworzyć piękne simki, to teraz "dodaj" do tego prezentacje :) Wtedy i nam, "oglądaczom", sprawisz przyjemność ^^ |
Super.
Śliczną ma sukienkę [tą pierwszą] Nie znam się ale 10/10 :D |
Senem jest super :D. Przypomina mi jedną aktorkę tylko nie wiem jaką :P Jak zwykle. No i Mizia ma rację :D Fajnie by było taką tematyczną prezentację zobaczyć :D
|
dziękuję :)
brakuje mi pomysłów na imiona, a co dopiero na wymyślenie prezentacji : P chyba że Wy macie jakieś pomysły, to spróbuję je zrealizować przy następnej simce ^^ |
Śliczna simka.
10/10 ;P Ja znalazłam imiona tutaj http://forum.simy.focus.pl/index.php?showtopic=37&st=0 Wybór to tu galanty :P |
dzięki, Kinga.
imion jest pełno, ale większość jest dziwna, dlatego mam problem z wybraniem czasami : P ale mam już dwa następne, z gry : ) |
Simka jest boska :)
Ale ja również zgodzę się z Mizią, jakaś fajna prezentacja dodałaby jej większego uroku ^^ |
nie dawaj do prezentacji zdjęć z 'simową mimiką', nie widać wtedy twarzy simki, no i wygląda idiotycznie
co do simki, bardzo udana i realistyczna, taka królowa śniegu |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:33. |