![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Cytat:
|
A ja właśnie czuję, że producenci nas nie zawiodą, bo ten dodatek ma wprowadzić mnóstwo nowych potrzebnych rzeczy, ale chyba nie poszli na ilość, a nie na jakość? :| W każdym razie edytor miasta z dodawaniem własnych przeróbek jest wspaniały, bardzo mi go brakowało... :)
|
Cytat:
|
Wiadomo już czym będzie się różnić wydanie pamiątkowe od zwykłego?
|
"Masz dość jeżdżenia samochodem z domu Twojego Sima na plażę? Wykop jedną dziurę na plaży, a drugą w pobliżu mieszkania swojego bohatera. Teraz możesz przemieszczać się między tymi miejscami znacznie szybciej! Simowie mogą także używać kopacza do wydobywania z więzienia miejscowych przestępców. Dostaną za to niewielką zapłatę. Pozostaje mieć nadzieję, że ci kryminaliści nie byli tak źli."
Czytaliście o tym? Jestem ciekawa czy to prawda :| Jak myślicie? |
Moim zdaniem nakręcają emocje fanów żeby lepiej się sprzedawał po premierze ten dodatek. :P
|
Bindi:
cytat z wikipedii: "Empik chce wydać limitowaną edycje The Sims 3: Kariera, który będzie miał dopisek "Wydanie Pamiątkowe". Premiera będzie 11 czerwca, czyli tydzień po premierze samego dodatku. Skład: - pełną wersję gry The Sims 3 Kariera - książkę o historii serii The Sims - grafiki koncepcyjne z gry - plakat The Sims - Simowy diament do sklejenia - kod na pobranie dodatkowej zawartości do gry - specjalne opakowanie" |
Cytat:
No nie, jak w The Sims 3 dali pendrive w kształcie kryształu, to teraz jakiś papierek, by sobie móc samemu skleić? Nie opłaca się, ale cóż.. Dziurawiec - też mi się tak wydaje, bo to jednak zbyt dziwne xd |
Ale na tym ostatnim filmiku z gameplaya były pokazane te dziury w ziemi. Może to i fajne, ale wolę chyba to jeżdżenie samochodem...
|
tutaj jeszcze pare zdjec nowej okolicy
http://sims3loverdag.blogspot.com/20...twinbrook.html http://simoradna.cz/viewtopic.php?f=18&t=415 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:55. |