TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Kariera - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55991)

Levkoni 22.08.2010 21:10

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Witam, mam pytanie co do aktualizacji. Mam The Sims 3 i WP zaktualizowane do najnowszej wersji czyli 1.14/2.9. Jutro idę kupić karierę i wiem że będę musiał też ją zaktualizować do tego poziomu czyli do 4.2. Czy można skądś pobrać tą łatkę, oprócz z launchera? Mam przenośny internet i już wyczerpałem limit, dla tego będę musiał ją ściągnąć z biblioteki, ale w necie na innych stronach niż oryginalna są tylko łatki w wersji 4.2 i na końcu z cyfrą 1 oraz 17, a do polskiej wersji potrzeba 2, zobaczcie w launcherze wersje gry na ostatnie cyfry to będziecie wiedzieli o co mi chodzi, jeśli nie kojarzycie. Prosiłbym o pomoc.

karola4777 24.08.2010 17:45

jestem nowa na tym forum i nie wiem czy to pytanie nie padło ale: jak zostać tatuażystą albo lekarzem?, nie chodzi mi o karierę medyczną, przeczytałam gdzieś coś takiego że lekarz robi szczepionki itp. ale nie wiem gdzie mogę podjąć się takiej profesji.. proszę o pomoc :)

Charionette 25.08.2010 00:13

Tatuażystą nie da się zostać. Możesz tatuować simów w domu.

Prace jako lekarz podejmujesz w szpitalu. Ta profesja to rozszerzona wersja pracy z podstawowej części gry. Z tą tylko zmianą, że klikając na telefon możesz składać wizyty domowe, przez telefon lub też dostajesz specjalne okazje (np. zaszczepić simów). Sim normalnie chodzi do pracy, rozwija ją jak w podstawie :D To takie jakby dodatki po pracy :)

Rainbow 28.08.2010 14:35

Cytat:

Napisał Rainbow (Post 1291120)
Mojemu Simowi-detektywowi zniknęła z wyposażenia lupa i pobieracz odcisków palców.Wie ktoś może,skąd można to wziąć?

Ponawiam :(

I mam jeszcze jedno pytanie dot. detektywa:jeśli mam misję 'szukaj wskazówek',to co konkretnie mam robić? Jadę w wyznaczone miejsce,przechodzę je wzdłuż i wszerz,przeprowadzam jakieś obserwacje i dalej nic...
Jestem już na 9 poz. kariery,a do tej pory tego nie rozgryzłam :P

Starlight 29.08.2010 23:24

@up najlepiej chyba zacząć jeszcze raz kariere Detektywa.
Jak masz wyznaczony teren to tam masz takie lupy w miejsach których trzeba szukać klikasz tam " Szukaj Wskazówek".

Teraz ja

Czy jakaś kariera ma wpływ na wzrost warzywek itp.?

Vanitas 30.08.2010 09:41

@up: nie, a niby dlaczego miała by mieć? Jeśli wykonasz jakieśtam zadania z umiejętności to będzie miało to wpływ.

Lady88 19.09.2010 17:50

Moje pytano.. Mój sim chce prowadzić darmową klinikę. Jak to zrobić? please help!!!

Kamis 19.09.2010 18:10

Musisz być lekarzem. Podczas pracy masz takie zadnie 'Darmowa klinika badań [..]'. Jak się nie mylę to o to chodzi.

Urodzona 4 Lipca 20.09.2010 17:07

dobra, mam simkę-detektywa i mam zadanie zebrać odciski palców w jadalni.
Ale jak mam to zrobic? :) z góry dzięki :)

Paka 20.09.2010 17:19

Lupa + blat albo stół :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:30.