![]() |
Odp: Made by rudzielec
dzięki śliczne wszystkim za komenty :)
ciesze się, że simka przyjęła się w dziewięćdziesięciu procentach :P a teraz kolejna dzieweczka, tym razem dedykowana Gold Chocolate ^^ |
Ta poprzednia ma przepiękny skin. Szkoda, że nie ma takich piegów do trójki :((
Ta też jest świetna. Obie mają świetnie wykonane ubrania, ładne fryzury i twarze Za obydwie 10 |
Śliczna simka, bardzo ładnie wystylizowana i wspaniale zaprezentowana.
Wyjątkowo urzekło mnie tło prezentacji, oryginalny pomysł. ;) |
Wow! Ale śliczna :3
Najbardziej podobają mi się te ubrania. 10/10 ode mnie ^^ |
Ohh :D mogę się pozachwycać ^^. Wiesz, że mi się strasznie podoba. A jakie ma buciki! <3 sama w takich uwielbiam chodzić. :) no po prostu czekoladowe cudo :D
|
Szaleje za jej oczami *_* Jest naprawdę śliczna.
|
Bardzo ładna, te jej oczy <333 aż przeszywają. Naprawdę nie wiem co więcej napisać. Simka idealna.
10/10. |
Genialna *.* Ubrania są świetnie wykonane, fryzura jak i jej kolor - idealne, przeszywające spojrzenie, śliczny makijaż... Wszystko jest po prostu mega.
Poza tym bardzo podoba mi sie jej nosek. Ma bardzo ładny kształt ^^ Prezentacja super, sceneria idealnie dobrana... czyli wszystko na swoim miejscu ^^ Drugie zdjęcie jest rewelacyjne. No i super... miałam sie rozpisać i nic z tego. Tak, czy siak, wszystko ślicznie :) Ocena - wiesz jaka będzie ;) |
Idealna! Psepiekna prosie pani! :P
Naprawdę jestem pod wrażeniem! |
Cóż za ślicznota. :D
Podoba mi się w niej dosłownie wszystko, więc od razu dam ocenę: 10/10. Wyjątkowo urokliwa prezentacja. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:16. |