![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
a jaki to ma być typ parceli? bo mam do wyboru np.spelunka,akademia,remiza strażacka?
|
a ja mam pytanie do tych co robią w wieżowcu
można stawiać kominki w mieszkaniach? (swoich czy tam simowych) |
Daj parcelę np wstęp dla odwiedzających. ja chyba taką dałem. Tylko potem z przyczyn dojazdowych dodałem stację metra i musiałem ją nazwać jakoś. Ale komunikacja jest ok w mieście. Ja z tym kodem na budowanie w apartamentach postawiłem
|
Zrobiłam wedle zaleceń - przeniosłam Downloads, DCCache, DCBackup i InstalledWorlds. Jednak po włączeniu Bridgeport i wybraniu rodziny to samo - wyrzuca mnie na puplit. Edycja miasta, tworzenie Simów i tego typu rzeczy dostępne, jak wcześniej. Gra uszkodzona? Jakiś folder z dodatkami wciąż przeszkadza w urochomieniu gry? Komputer nie wytrzymuje (strasznie by mnie to zasmuciło, nie ma nawet roku)? Pomocy!
|
Moja simka wyszła już za drugiego sima z Bridgeport. Zarówno jej poprzedniemu jak i obecnemu mężowi w ogóle nie spada energia ani nie wzrasta gdy śpi. Krótko mówiąc mogę nim grać całą dobę a on nie jest wyczerpany. Jeśli chodzi o drugi problem to gdy sim dochodzi do 8 poziomu kariery aktora nie może iść do pracy tzn. gdy klikam pracuj to okienko znika po sekundzie. Poza tym nie mogę zarejestrować samozatrudnienia jako miksolog. A i właśnie urodziło mi się dziecko z jakimiś czarnymi plamami na skórze. Ktoś może mi poradzić co zrobić z którymkolwiek z tych problemów?
|
Cytat:
|
a to jest taki kod na budowanie w apartamentach? poprosze o taki
|
Musisz wpisać aż 3 kody w odpowiedniej kolejności...
1. TestingCheatsEnabled true 2. BuyDebug on 3. RestrictBuildBuyInBuildings off |
ale jacuzzi dalej sie nie wstawi na taras heh, trudno widocznie sie nie da poprostu.
jest cos takiego jak zsyp na smieci? jesli tak to gdzie moge znalesc? |
Nikt nie może pomóc?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:27. |