TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

Searle 24.03.2011 20:17

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Przypomniało mi się coś, czego nie ma jeszcze w The Sims 3, a co mogliby dodać w Pokoleniach. Mianowicie chodzi mi o mycie i kąpanie niemowląt i małych dzieci. Zawsze w '2' lubiłam jak małe dzieci pluskają się w wannie :)

Master of Disaster 24.03.2011 22:04

@up - szczerze to jestem oburzona, że teraz tego nie ma. Kąpanie maluchów - musowo! Od podstawy to powinno być :(( Przydałyby się także stoliki do przewijania.

Searle 24.03.2011 22:21

No faktycznie - stoliki też powinny być.

patryk916 25.03.2011 12:53

Co do małych dzieci to powinni dodać coś takiego,że można dać im smoczek i wozić w wózkach lub spacerówkach.A dla mających "Karierę" możliwość prasowania ubrań.

Scheiße 25.03.2011 13:28

Cytat:

Napisał Searle (Post 1378006)
Przypomniało mi się coś, czego nie ma jeszcze w The Sims 3, a co mogliby dodać w Pokoleniach. Mianowicie chodzi mi o mycie i kąpanie niemowląt i małych dzieci. Zawsze w '2' lubiłam jak małe dzieci pluskają się w wannie :)

NIE MA TEJ OPCJI?! omg ;<
Nie wiedziałem, nie mam dzieciaków ;D

anie_1981 25.03.2011 13:40

Opieka nad niemowlakami i małymi dziećmi została drastycznie uproszczona w trójce.

kaka123 25.03.2011 13:47

Kacpersky nie jesteś jedyny. Ja też o tym nie wiedziałam. Nie podobają mi się dzieci w TS i ogólnie za nimi nie przepadam, więc nie skupiałam na tym szczególnej uwagi. Zawsze jak się urodzi, to wpisuje kod i robię im urodzinki. patryk916 z tego co mi wiadomo w pokoleniach będą wózki. Odchodząc od tematu... ja jestem jakaś głupia, coś mnie ominęło, komputer mi nawala, czy rzeczywiście tamci z EA nie dbają o oficjalną stronę i nie publikują żadnych newsów? Nawet nie ma nic o premierze Średniowiecza, a przecież dzisiaj jest. O Pokoleniach już w ogóle nic nie wspominają. Wcześniej pełno wiadomości dodawali i bardziej się skupiali na prowadzeniu tej strony. Mam nadzieję, że nie będzie trzeba czekać do 31 ( z tą premierą dodatku ostatniego marca tak sobie tylko marzyłam ;P), i że dzisiaj opublikują jakieś informacje na temat Pokoleń.

Aperlaxive 25.03.2011 16:36

A ja bym chciała żeby można było czytac dzieciom do snu w ts2 oż to było

patryk916 26.03.2011 07:55

Ja bym jeszcze chciał żeby dzieci na koniec podstawówki pisały test,a skoro będą studniówki to żeby pod konie szkoły średniej była matura.A tak w ogóle to powinni dać osobno podstawówkę a osobno liceum.

Piothr 26.03.2011 09:52

Z sims wiki znalazłem takie coś:

Pokolenia:

Nowe interakcje:

* oblewanie szampanem,

* śmierdzące bomby,

* rzucanie jajkami,

* nagrywanie filmów.

Nowe rzeczy:

* lampa lawa,

* kamera,

* wózki dziecięce,

* stojak na buty,

* półka na książki w kształcie zamku,

* sportowy samochód,

* domek na drzewie,

* wodna ślizgawka,

* nowy rodzaj huśtawki,

* kręcone schody,

* nowe radio.

Nowe interakcje w tworzeniu simów:

* owłosienie ciała,

* laska dla starszych Simów,

* dziecięce przebrania (wróżka, dinozaur itp.),

* nowe "codzienne" ubrania.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:01.