TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

hellraiser 14.03.2011 18:11

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:

Napisał kaka123 (Post 1373819)
Koń w domu? Przywiązany do kaloryfera?

No jasne, stałby sobie w salonie, patrzyłby na wielkie akwarium z PZ lub na przeszklony basen na piętrze dla rozrywki, kąpałby się z moją Simką w wannie, gotował obiady...
A tak na poważnie, chodziło mi o to, że i tak skombinuję sobie konia do domu, ale na DWÓR. Nie wiem jak to zrobię, ale to zrobię :P Może jednak będzie można mieć stajnię w domu, to tylko plota, nic nie wiadomo.

anie_1981 14.03.2011 18:42

Fajnie, że w końcu te zwierzaki zrobią. Ja wiem, że są tacy którzy woleliby pogodę, ale jak dla mnie, to bez pogody jeszcze nie jest aż tak mało naturalnie w grze, jak bez zwierząt. Zwierzęta będą dużym urozmaiceniem i dużo wniosą do gry. A fakt, że moje ulubione zwierzęta, czyli konie, wreszcie pojawią się w Simsach jest dla mnie naprawdę dużą frajdą. Oczywiście chciałabym mieć w Simsach możliwość posiadania konia na własność, ale sam fakt, że w ogóle konie będą (i będzie można na nich jeździć) w zasadzie mi wystarcza, przynajmniej na razie.

Nightfall, w wannie jak w wannie, ale w basenie konik mógłby pływać, albo w przydomowym stawku. One to lubią ;)

Kinkarus 14.03.2011 18:45

Mrauu ^^ Konie w domu ^^
A teraz na serio. Nie miałam zwierzaków w 2 dlatego jest to coś niepojętego dla mnie jak można w SIMSACH miec pieski, i te wszystkie sikająco, robiące na dywan stworzonka.
Ale ogólnie pomysł jest super i pozytywnie mnie zaskoczył trailer z jeleniem czy co tam było :)

kaka123 14.03.2011 19:01

To chyba jasne było, że o konia w ogrodzie chodzi ;) Mi się zdaje, że będzie można mieć własnego, a takie plotki jak o braku stajni itp.są trochę nie na miejscu, bo do premiery jeszcze daleko. Wolę zwierzaki niż pogodę. W realnym świecie już wystarczająco mnie wkurzają te zmiany atmosferyczne i ciągła zima.

Chryzantem Złocisty 14.03.2011 19:03

a ja wam powiadam że żadnej stajni nie będzie.po prostu konie będą się pojawiać na jakiejś parceli (tak jak np.budka z żarciem w Bridgeport),sim będzie mógł na nich chwilę pojeździć,i znikną.
i największą bekę będę z was miała,jak się okaże,że nijak nie możecie go kodem czy modem w domu zatrzymać :P

hellraiser 14.03.2011 19:04

Chryzia nie krakaj mi tutaj!!! :<<

Chryzantem Złocisty 14.03.2011 19:05

ja po prostu jestem realistką.nie oczekuję od gry bógwieczego.wystarczy,że w końcu będą jakieś zwierzątka.a jeśli dadzą świnki morskie,to bardzo mnie to ucieszy.i tyle :D

hellraiser 14.03.2011 19:06

to co z tego, masz nie krakać! :P
świnki morskie też chcę, jak będą, to kupię jedną i nazwę ją Tanka, o ile pozwolisz :<

Chryzantem Złocisty 14.03.2011 19:08

zastanowię się :P

ach,no i oczekuję różnych rodzajów sierści oraz budowy u kotów i psów.no ale,to chyba nic nadzwyczajnego?

Searle 14.03.2011 19:28

Nie ma też liczyć o Zoo, o jakim marzycie, nawet jeżeli się pojawi (a moim zdaniem powinno być) będzie w stylu szkoły czy stadionu - sim tam idzie i znika na jakiś czas, a po wyjściu pojawia się nastrójnik.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:35.