![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
A czy tylko ja nie mam interakcji "dotknij brzuch" itd, gdy simka jest w ciąży?
Pojawiły mi się dopiero wtedy, gdy simka powiedziała męża o ciąży, ale wczesniej nie było. To mój błąd, czy takie urealnienie gry ze strony ea ? (miło by było, gdyby to bylo to 2 ) |
Nayi
Chyba urealnienie:D Fajne:D No w końcu żona musi poinformować męża o ciąży. I zaraz pojawią się oskarżenia: "Ale wielki brzuch by zauważył, to nierealistyczne". Moim zdaniem też to trochę nijakie, że kobitka nagle dostała wielkiego brzucha. No, ale co poradzić, faceci nie widzą tylko myślą: "A ta co znów się tak obżarła jak hipopotam"^^. Dobra miałam tylko odpowiedzieć na pytanie, a wywodzę tu opowiadanie o facetach, którzy nie widzą ciąży:D |
Lazuryt a oglądałaś Taxi 2 bodajże? Tam gliniaż też niewidział brzucha u żony przez 9 miesięcy,aż sama mu powiedziała:):)
Osobiście znam przypadek gdzie dziewczyna zataiła ciąże aż do porodu nawet przed matką,która była położną:) Coraz bardziej zaczyna mnie gra drażnic. Simy mi odskakują,znikają i znika tez panel sterowania oraz ten w edytorze miasta....Ja już niewiem co robić....Do tej pory z żadnym dodatkiem tak nie miałam... |
HA! O lol! Przed chwilą uruchomiłam grę i co widzę...? Całe miasto golasów! Moje simy choć miały ciuch też były gołe^^ No nie zupełnie bo co chwilę ubranie się pojawia^^ Co zrobić? Narazie mi się gra wczytuje^^ Może pomogło^^ Nie zrobiłam zdj. bo zapomniałam^^ a Byście ubaw po pach mieli^^
|
no coż, ja nie zauważyłam , że moja ciocia jest m ósmym miesiącu ciążu, dowiedziałam się o tym dwa tygodnie temu : >
|
Cytat:
|
U mnie Sim krzyczy, że nie ma dostępu do schodów, ale ja mam obudowane schody balustradą.
|
Cytat:
|
Nie wiem czy w tym dodatku jest to normalne, może i tak, ale moja nastolatka zamiast iść do szkoły to stoi przed nią, muszę kilka razy kliknąć na budynek aby nie wagarowała.
I jeszcze jedno kiedy ma areszt domowy, a zostaje na dodatkowych zajęciach, to po powrocie rodzice wymierzają jej karę. Macie tak samo, bo trochę to nie logiczne, przecież nie balangowała tylko była w szkole. |
Bugi.... Co do tego dotykania brzucha ciężarnej Simki, to ja którejś z tych trzech ciążowych interakcji nie mam w ogóle. Nie pamiętam której.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:06. |