![]() |
Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?
W zwiastunie wymienili tyle zwierząt, ale do jasnej ciasnej kiedy w końcu je pokażą?
|
Mają jeszcze ponad 2 miesiące do powiedzeniu nam wszystkiego o dodatku, trzeba tylko poczekać,
chciałbym mieć jeszcze żółwia, ciekawi mnie jak to będzie wyglądało |
Nie wiem dlaczego nie napisali o gryzoniach, w jednym wywiadzie je potwierdzili, ale na zwiastunie o nich nie wspomnieli, jak to rozumieć...? :(
|
Może coś przeoczyłem, ale będą wiewiórki, tak? : D
|
Nie wiem... Jakiś czas temu ktoś wstawiał wywiad z kolesiem i on wspominał, że będą wiewiórki i coś tam jeszcze. A ja dzisiaj widziałam żywą wiewiórkę. Biegała po ulicy, koło takiego parku ze zwierzętami.
|
Ja bym BARDZO chciała pawia:D
|
Pawie? Raczej ich nie dodadzą *.* Ja się cieszę, że będą psy, koty i konie. Reszta to takie 'dodatki'. Każdy by się obszedł bez nich, ale wiadomo, że dodają grze uroku ;)
|
Mnie również niepokoi, że nic nie było wspomniane na temat gryzoni. Nawet w tych urywkach "Baw się z..." nie było żadnego gryzonia. Niech mnie nawet nie denerwują.
|
Ludzie mają różne upodobania, co prawda mam w domu psa i dwa koty, ale dla mnie ciekawsze są są drobne zwierzęta i konie. Dlatego brak informacji na temat drobnych zwierząt nieco mnie niepokoi. OK, piszą o gadach i ptakach, ale o gryzoniach ani słowa. Tylko w jednym z wywiadów koleś wspominał o nich. Mam nadzieję, że jednak będą gryzonie, bo jeśli ich nie będzie, to będzie to wielka strata w grze.
|
Anie, mogłabyś dać linka do tego wywiadu?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:40. |