![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
mam kilka pytań mam zwierzaki ale jeszcze wszystkiego nie ogarnąłem więc :
Jak można przygarnąć zwierzę króre się zna do swojego domostwa ? Jak można adoptowac zwierzaka w ośrodku adopcyjnym ? Jak sie robi stadnine na swojej posesij ? Jak zwierzę może załatwić randkę swojemu panu ? i tyle :D |
Moje pytania
1) Gdzie mogę znaleźć stóg siana ? 2) Jak zrobić stajnie ? |
A jak załatwić koniem potrzebę pójścia do toalety? Czy jedynym wyjściem jest czeaknie aż zrobi sam z siebie, czy tak jak z simem można wybrać dowolny moment? Nigdzie takiej opcji jak dotąd nie znalazłam.
|
Cytat:
|
Właśnie u mnie się na nic kliknąć nie da, nigdzie nie mogę znaleźć danej opcji.. zaraz zobaczę, bo denerwuje mnie to ;)
|
Poczekaj aż ten pasek 'pęcherz' będzie naprawdę niski, spróbuj wtedy...
|
Cytat:
2.) tworzysz zwykły budynek z tymi największymi drzwiami, a w środku zamieszczasz gotowe boksy, które znajdziesz w zakładce konie (patrz pow.) |
Cytat:
Aby pies jadł karmę przygotowaną dla niego klikasz w pustą miskę i masz opcje, oprócz napełnij miskę, to coś ala : napełnij miskę wybornim jedzeniem dla zwierząt czy jakoś takoś. |
Mój Sim ma 10 poziom gotowania, a opcji z gotowaniem jedzenia dla zwierzaków, jak była tak nie ma. Początkowo ugotowałam kilka potraw, po czym zniknęła opcja. Ma ktoś pomysł, co się mogło stac?
|
Wiecie może jak pokazać jednorożcowi, że jest się przyjacielem wszystkich zwierząt? Bo inaczej nie chce dołączyć do mojej rodziny... :<
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:12. |