TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61914)

sebi27 28.10.2011 19:25

Odp: Pytania i odpowiedzi

mam kilka pytań mam zwierzaki ale jeszcze wszystkiego nie ogarnąłem więc :
Jak można przygarnąć zwierzę króre się zna do swojego domostwa ?
Jak można adoptowac zwierzaka w ośrodku adopcyjnym ?
Jak sie robi stadnine na swojej posesij ?
Jak zwierzę może załatwić randkę swojemu panu ?
i tyle :D

Ejak 28.10.2011 19:42

Moje pytania
1) Gdzie mogę znaleźć stóg siana ?
2) Jak zrobić stajnie ?

londine 28.10.2011 19:44

A jak załatwić koniem potrzebę pójścia do toalety? Czy jedynym wyjściem jest czeaknie aż zrobi sam z siebie, czy tak jak z simem można wybrać dowolny moment? Nigdzie takiej opcji jak dotąd nie znalazłam.

Mrufka 28.10.2011 19:49

Cytat:

Napisał londine (Post 1465987)
A jak załatwić koniem potrzebę pójścia do toalety? Czy jedynym wyjściem jest czeaknie aż zrobi sam z siebie, czy tak jak z simem można wybrać dowolny moment? Nigdzie takiej opcji jak dotąd nie znalazłam.

Kiedy ma już dość pełny pęcherz wystarczy nacisnąć na koniu, albo gdzieś na trawie (a nawet w jego zagrodzie), wtedy pojawi się opcja "siusiaj tutaj". Przecież nie będzie sikał gdy mu się nie chce :-)

londine 28.10.2011 19:59

Właśnie u mnie się na nic kliknąć nie da, nigdzie nie mogę znaleźć danej opcji.. zaraz zobaczę, bo denerwuje mnie to ;)

Kamis 28.10.2011 20:19

Poczekaj aż ten pasek 'pęcherz' będzie naprawdę niski, spróbuj wtedy...

justinea4 29.10.2011 08:29

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1465985)
Moje pytania
1) Gdzie mogę znaleźć stóg siana ?
2) Jak zrobić stajnie ?

1.) wchodzisz w przedmioty dla zwierząt>> wybierasz zakładkę konie i tam szukasz
2.) tworzysz zwykły budynek z tymi największymi drzwiami, a w środku zamieszczasz gotowe boksy, które znajdziesz w zakładce konie (patrz pow.)

enusiaq 29.10.2011 08:51

Cytat:

Napisał Searle (Post 1465899)
A jak przenieść jedzenie dla zwierzaków z wyposażenia zrobione przez sima ? Nie mam przy tym żadnej opcji.

Robiąc muesli dla konika, masz je w wyposażeniu, klikając na konia pojawia się opcja: karm produktami rolnymi i wyświetla Ci się schowek.

Aby pies jadł karmę przygotowaną dla niego klikasz w pustą miskę i masz opcje, oprócz napełnij miskę, to coś ala : napełnij miskę wybornim jedzeniem dla zwierząt czy jakoś takoś.

Olson 29.10.2011 09:33

Mój Sim ma 10 poziom gotowania, a opcji z gotowaniem jedzenia dla zwierzaków, jak była tak nie ma. Początkowo ugotowałam kilka potraw, po czym zniknęła opcja. Ma ktoś pomysł, co się mogło stac?

Meraya 29.10.2011 13:34

Wiecie może jak pokazać jednorożcowi, że jest się przyjacielem wszystkich zwierząt? Bo inaczej nie chce dołączyć do mojej rodziny... :<

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:12.