TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63538)

Spectrum 19.07.2012 23:28

Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Szczerze mówiąc można się było tego spodziewać. Twórcy 'trójki' nigdy nie wysilali się z liczbą obiektów, skutkiem czego liczba mebli, czy też fryzur (a tym wypadku skrzydeł) jest śmiesznie mała ;s

octavessens 20.07.2012 02:03

Wydaje mi sie ze mumie i simboty rownież bedzie można :) ale reki nie daje uciac.
Ciekawi mnie czy duchy beda rownie dopracowane co wilkołaki..

Meona 20.07.2012 07:13

Szkoda, że tak mało tych skrzydeł. I te grzybki są fajne. :P Może w tym dodatku bym się wysiliła i założyła jakiś większy ogródek., a żeby zombie nie penetrowały mi upraw po prostu je wyłączę. Nie mam zamiaru nimi i z nimi grać :P

Karel13 20.07.2012 08:51

Mi się zombie ani trochę nie podobają... Ohydne to takie i nic nie robi tylko chodzi i obrzydza.

Ejak 20.07.2012 09:38

Cytat:

Napisał Karel13 (Post 1553369)
Mi się zombie ani trochę nie podobają... Ohydne to takie i nic nie robi tylko chodzi i obrzydza.

A co ma robić zombie ? Zbyt rozumne, to to nie jest.

manika360 20.07.2012 09:55

Octavessens , myślę że mumi i simbotów nie będzię.
Przepraszam za jakość , To zdjęcie z czatu.
http://simsvip.com/wp-content/upload...ernatural2.png

suomii 20.07.2012 10:06

Coraz bardziej mnie przekonuje ten dodatek! Fajnie, że będzie można stworzyć wampira, bo u mnie coś się z modami stało i kiedy zainstaluję Nraasa, to mnie wywala z gry już przy starcie, a Nraasem można zmienić sima w wampira. A teraz nie będę miała problemu :)

nikodem 20.07.2012 10:59

A propos dziwnych simów... Podobał mi się sposób w jaki zdobywało się mumię - trzeba było szukać reliktów, podróżować, zbierać i łączyć - wiązało się to z rozwiązywaniem zagadek, słowem - trzeba było się natrudzić i postarać, by mumia dołączyła do twojego domu. Lubię od czasu do czasu pograć nietypowymi istotami. Natomiast Nie Z Tego Świata daje to wszystko od razu na talerzu, zbyt nachalnie, zbyt prosto i jakoś tak... nie wiem sama co o tym myśleć. Faktycznie za dużo jest tych dziwnych stworzeń w mieście. Za dużo tych wampirów - powinien być jeden do trzech na całe miasto! Niezbyt podobają mi się te wilkołaki... Nadal brakuje moich ulubionych simorośli - zamiast udoskonalać wampiry mogliby już wprowadzić nową rasę. Poza tym wolałam "normalne" dodatki do których za każdym razem dochodziła tylko jedna istota - dobrze dopracowana, nie pojawiająca się nachalnie (żeby gracze tacy jak Anie nie byli zdegustowani) no i jednak wymagająca od nas jakiegoś wysiłku żeby ją zdobyć. Zadziwia mnie obniżający się poziom kolejnych dodatków do The Sims. Wszystkie w porównaniu z podstawą gry wydają mi dużo uboższe. Irytujący jest fakt wydawania dodatków, na które popyt jest mniejszy - przecież wszyscy od dawna czekają na pogodę! Denerwuje mnie marketingowanie gry i liczenie tylko i wyłącznie na zyski. Oby The Sims 4 nie było już tak słabe.

Spectrum 20.07.2012 11:02

Nowa opcja w CAS'ie jest świetna! Jak wnioskuje ze zdjęcia będzie można tworzyć tylko wilkołaki, wróżki, czarodzieje, wampiry, duchy i dżiny.. Czyli plotki o możliwym tworzeniu mumii i simbotów można uznać za fałszywe ;<

Aperlaxive 20.07.2012 11:20

Fajna ta opcja tworzenia w CAS - ie tych istot. Mi z kolei nigdy nie chciało się za nimi biegać, szukać, na ale każdy ma własny gust. Zombiaki są nawet fajne:D Kiedyś na pewno zagram... Jak dotąd najbardziej czekam na info o czarownicach. Wróżki są takie... za słodkie dla mnie, ale także je wypróbuję:P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:55.