TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Coś z niczego (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64027)

Meggie 21.11.2012 19:00

Odp: Opowiadam jak gram by Altair ;)

O matko czytam i nie dowierzam. Co się stało z tym działem? Czego wy się spodziewacie?! Krytykujecie, jakby ktoś pisał co najmniej ekstra fotostory albo książkę ilustrowaną zdjęciami z simsów. To jest dział, ku przypomnieniu "Opowiadamy jak sobie gramy". Jak dobrze, że ja już nie wstawiam. Nie zniosłabym tego, że ktoś by mnie krytykował, a że to humoru za mało, a że to dziwne, że coś tam, że srośtam, skoro opowiada się JAK SIĘ GRA.
Dobra, może to ja jestem dziwna. Albo po prostu się starzeję.
Tak. Mam dziś zły dzień.

Cytryśnia 21.11.2012 19:01

1. Skąd oni mają kase, aby co chwilę zmieniać dom?! :O
2. Jeżeli nie zapisało się spadku wszystkie "dobra" osobiste trafiają do dzieci lub żony
3. Jest kilka błędów ortograficznych, gramatycznych...
4. Szczerze powiedziawszy to córka Ad jest trochę brzydka :|
5. Wiesz, może się czepiam, ale nawet jeśli śnieg jest bardzo intensywny to raczej nie zdoła napadać go aż tyle, aby można było zbudować bałwana i igloo :|
6. Trochę to dziwne, żałoba dosyć wcześnie się skończyła :|

Wiesz, jestem dość krytyczna i często czepiam się pierdół, twoje OJSG ma też dobre strony :)

Kicaj 21.11.2012 19:22

Boże, ludzie... Kręci was takie wypominanie każdego najśmieszniejszego błędu? Proponuję przeczytać WŁASNE wypociny i zastanowić się nad sobą. Wszyscy mamy na sumieniu gorsze odcinki, nieścisłości i inne bzdury. Tutaj widzę czepianie się dla samego czepiania.

Tak, ja też mam zły dzień, ale mimo to, dajcie sobie na wstrzymanie.

Robak, be brave!

Myrtek 21.11.2012 19:34

W zupełności zgadzam się z Meggie i Kicaj.
Nosz cholera, zapraszam do fotostory, tam też jest co krytykować.
Zastanówcie się nad sobą. Wielcy krytycy się znaleźli...przeczytajcie lepiej wasze OJSG, dopiero wtedy piszcie. Wypominacie mu, a wcale sami nie jesteście lepsi!
Wiśniowa Cytrynko - kończ waść głupoty prawić! Widać, że na sile doszukujesz się dziury w całym.

Robaczku, fajnie, że zastosowałeś się w miarę swoich możliwości do mych rad, tylko zapomniałeś o kilku szczegółach. ;)
Adele wydoroślała i nie jest już pustą lalą. Fajnie, że znalazła szczęście mimo tragedii.
Lubisz pokazywać jazdę simów, co? :P
Niezła chata :>

inseparable 21.11.2012 19:46

Cytat:

Napisał myrtek (Post 1605097)
W zupełności zgadzam się z Meggie i Kicaj.
Nosz cholera, zapraszam do fotostory, tam też jest co krytykować.
Zastanówcie się nad sobą. Wielcy krytycy się znaleźli...przeczytajcie lepiej wasze OJSG, dopiero wtedy piszcie. Wypominacie mu, a wcale sami nie jesteście lepsi!
Wiśniowa Cytrynko - kończ waść głupoty prawić! Widać, że na sile doszukujesz się dziury w całym.

Robaczku, fajnie, że zastosowałeś się w miarę swoich możliwości do mych rad, tylko zapomniałeś o kilku szczegółach. ;)
Adele wydoroślała i nie jest już pustą lalą. Fajnie, że znalazła szczęście mimo tragedii.
Lubisz pokazywać jazdę simów, co? :P
Niezła chata :>

nie wnikam. zamurowało mnie. Myrtku, czy ty przypadkiem nie byłaś jednym z największych (o ile nie największym) hejterem Robaczka i tego OJSG? :o coś mnie ominęło? ;d

Meggie 21.11.2012 19:52

Rażą po oczach dlatego, że czepianie się jakby koleś pisał książkę, a nie opowiadał jak sobie gra. Czy to takie dziwne, że w simsach ktoś zmienia dom co 2 dni, bo ma kody na kase? Czy to dziwne, że jak umrze simowi ktoś bliski, to na drugi dzień idzie się bawić do Kujona? Itp itd.

Wyluzujcie, albo tak jak było powiedziane- idźcie do fotostory, tam takie uwagi są na miejscu.

Ja po prostu bronię pierwotnej idei tego działu.

Myrtek 21.11.2012 20:05

Nie przeczę, byłam.
Po prostu kilka tygodni temu stwierdziłam, że chłopak poematów pisać nie zacznie, więc trzeba oceniać go biorąc po uwagę jego możliwości.
Tłumaczyć się nie będę ;)
@down: dobrze gada, polać jej!

Stephenowa 21.11.2012 20:06

Wtrącenie do Wiśni - Mucha zapoczątkowała tak wyglądające ocenianie Robaczka, teraz już Altaira, i zostaw to jej. Jej uwagi były trafione, Twoje po prostu są zabawne. Usprawiedliwianie się 'byciem czepialską' nic nie daje, wg mnie to próba zaszpanienia. -.-

Co do odcinka. :) Mi się osobiście podobał, chociaż chyba nie wniósł nic ponad zmiany domu.. Ale dobre i to. ;)
Na prawdę intryguje mnie, do czego dążysz, czy może nie masz jeszcze zaplanowanej przyszłości dzieciaków?

up: dzięki dzięki, nie piję. :D
down: no to jak tak, to czekam. :D

Alcioo :33 21.11.2012 20:08

Stephowno - Mam, oczywiście, że mam, ale nie chcę wtrącać wiele akcji i po części pisać zwykłe opowiadanie jak sobie gram. Mam taki moment, który zrobi wielki "benc" i będzie się działo, ale to jeszcze kilka odcinków :P

Skylinn 21.11.2012 20:19

Chcę ci powiedzieć, Altairze, że dla mnie i tak zawsze będziesz Robaczkiem :P

Co do odcinka: podobał mi się, akcja nie posuwa się do przodu w tempie świetlnym, ale to dobrze, robisz takie napięcie :)
To dobrze, że Adele ma swój własny kąt i w ogóle.
Nie chcę się czepiać, ale dlaczego Adele tak szybko doszła do siebie po śmierci Daniela?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:27.