TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Caesum 20.08.2013 15:54

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

No dobra, moim zdaniem nie jest nawet źle - po The Sims 3 to z pewnością u mnie zaplusowało. Simy nie są takie ohydne jak w trójeczce, pomieszczenia choć dość ciemne, faktycznie, przynajmniej mają jednolite oświetlenie, a nie tak jak w TS2, gdzie ściana była ciemna, a obiekty świecące jak psu jaja. Otoczenie mi się podoba, szkoda tylko, że to wszystko takie plastikowe - nie spodziewam się jednak, że to zmienią. Skoro pokazali grę na konferencji, to z pewnością taki styl już zostanie. Szkoda.

O reszcie się nie wypowiem, bo szczerze mówiąc niewiele mnie obchodziła.

EDIT: Aha, absolutnie nie podoba mi się ten styl budowania. Jedyne, co może być, to to przesuwanie pomieszczeń.

Ashley_Tisdale 20.08.2013 16:01

Na Originie można już zakupić pre order ale jak dla mnie to STRASZNE zdzierstwo.. edycja limitowana kosztuje 179,99 a specjalna 199,99!!!!!!!! Chyba ich coś powaliło ;/ Naprawdę. Myślałem, że będzie kosztowało góra 139,99 to dodatki też pewnie będą droższe.. może nawet i 100 zł przekroczą ;///// Zniechęciło mnie to do tej gry.

Anastazja 20.08.2013 16:02

Odp: The Sims 4: TYLKO NEWSY

Świetne!! Myślałam, że simowie będą wyglądać nieco inaczej, ale i tak jest super :)
Tryb emocji jest wspaniały! Nie mogę się doczekać.

Olson 20.08.2013 16:22

Poda ktoś linka do interfesja TS4? Włosy ohydne, ale mam nadzieje, że szybko pojawią się te tworzone przez fanów. :)

Cytryśnia 20.08.2013 16:25

Dobra.... Ta gra podoba mi się bardzo :D wygląd simów nie zachwyca, ale w końcu to tylko grafika, którą można zastapić dodatkami z internetu :) a nastrój i emocje, interakcje po prostu mnie oczarowały

Caesum 20.08.2013 16:32

^ no właśnie nie wszystko można zastąpić, jest to widoczne w przypadku TS3. Mam jednak nadzieję, że podczas samej gry simowie będą równie fotogeniczni co w TS2. Jak na razie na to wygląda.

adamo030 20.08.2013 16:33

Re: The Sims 4 - komentarze do newsów

No wygląda bardzo dobrze. Mogliby więcej szczegółów dać. Myślę, że pogody i zwierzaków na pewno nie dadzą w podstawie (a szkoda), ale zapowiada się ciekawie.

Cytryśnia 20.08.2013 16:47

Cytat:

^ no właśnie nie wszystko można zastąpić, jest to widoczne w przypadku TS3. Mam jednak nadzieję, że podczas samej gry simowie będą równie fotogeniczni co w TS2. Jak na razie na to wygląda.
no moze nie wszystko.. Nie wiem, nie gram w trójkę, ale dwójkowe simy można zmienić nie do poznania (chociaiżby na przykładzie simów, które tworzą Malin czy ruda :D)

scavo 20.08.2013 16:48

Cytat:

EDIT: Aha, absolutnie nie podoba mi się ten styl budowania. Jedyne, co może być, to to przesuwanie pomieszczeń.
No bo jak chcesz wiedzieć TS4 jest przygotowane również dla graczy monitorów dotykowych, gdzieś nawet było że tryb budowania i kupowania jest przystosowany dla monitorów dotykowych.

Kerbi 20.08.2013 16:54

Odp: Re: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:

Napisał adamo030 (Post 1747535)
No wygląda bardzo dobrze. Mogliby więcej szczegółów dać. Myślę, że pogody i zwierzaków na pewno nie dadzą w podstawie (a szkoda), ale zapowiada się ciekawie.

Co do pogody i zwierzaków - w zwiastunie można dopatrzeć się kilku fajnych "smaczków" :)
Jeśli chodzi o zwierzaki, to w 0:22 pojawia się lama (chyba lama xD) - wygląda to na małą podpowiedź do zwierzaków. Kolejną aluzję mamy w 0:34, tym razem w postaci psa :) Gdy dziewczyna wychodzi ze zwierzakiem na zewnątrz, pada deszcz, a w 1:01 widać, jak ludzie trzymają w rękach parasole.

Poza tym, w zwiastunie najpierw widzimy ubogie dzielnice, a potem ukazuje nam się miasto a'la Nowy Jork - gdzieś bodajże krążyły plotki, że otoczenie w TS4 ma być zróżnicowane w podobny sposób.
I jeszcze taka ciekawostka, że w 0:48 na tym "obrazku" jest napisane Bella Goth ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:26.